Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Más is tapasztalt olyat, hogy...

Más is tapasztalt olyat, hogy egy figyelt kérdéséből eltűnt a jelölés?

Figyelt kérdés

Kerestem a figyelt kérdéseim között egyet amit már régebben bejelöltem figyelt kérdésnek. Nem volt ott. Rákerestem. Hát igen, nem volt bejelölve. És akkor ki tudja hány kérdésem veszett még így el...

Más is tapasztalt ilyet?

2022. febr. 15. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Lehet törölték a kérdést.
2022. febr. 15. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, írtam, hogy rákerestem, megtaláltam, és a figyelés nem volt bejelölve. Korábban biztos be volt jelölve!
2022. febr. 15. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem használtam a funkciót, így nem tudom régen hogyan működött, de pár hónapja bejelöltem néhányat, és rendszeresen törlődött a jelölés másnapra. Egy idő után meguntam, és inkább könyvjelzőzöm azt, ami érdekel (előnye, hogy nálad mindig megmarad, és azt is látod ha törlik, hátránya hogy nincs értesítés és manuálisan kell megnyitni azokat).
2022. febr. 15. 11:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez is egy megoldás. De akkor már inkább írok hozzá valamit, és akkor a megválaszoltak között tuti meglesz. Ezt egyszerűbbnek látom.

Viszont ezek szerint nem csak nálam fordult elő.

Remélem nem törlődött több kérdésem...

2022. febr. 15. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordult ez már. Csak reménykedem benne, hogy ezek előfordulása nem sok, bár annyi van már figyelésre kérdés bejelölve: lehet, észre sem veszem, ha törlődne belőle a jelölés.
2022. febr. 15. 14:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Érdekes. Megint törlődött ugyan abból a kérdésből a jelölés.
2022. febr. 18. 11:05
 7/7 anonim válasza:
Rendszeresen törlődnek, inkább kigyűjtöm az engem érdeklő kérdéseket egy jegyzettömbbe. De azért ciki, hogy egy weboldal üzemeltetője képtelen ezt megoldani.
2023. aug. 6. 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!