Miért ilyen kihalt a gyakori?
Figyelt kérdés
Még egy éve is pörgött az oldal, most alig kapok választ valamire... történt valami? Hova lettek az emberek?2022. febr. 10. 20:18
12/39 anonim válasza:
Hát én nagyon sajnálom az oldalt, hogy ennyire hanyatlik, mert nagyon jó volt kis lazításra, unaloműzésre. De már valóban alig van értelme feljönni... :(
Viszont ha megy a facebook tényleg Európából, majd lesz itt megint élet :D
Oké, tudom, nem fog kivonulni úgysem...
13/39 anonim válasza:
De akkor az Index teljesen más formában működik mint ez.
Ehhez hasonló oldal nincs?
Magyar.
14/39 anonim válasza:
De van, csak kiabálni kell, olyan messze van mindenki más.
16/39 anonim válasza:
Mármint vannak az oldalon összesen 300-an regisztrálva.
Abból vonalban mondjuk egy.
17/39 anonim válasza:
:)
Melyik oldal az? Kíváncsiságból megnézném. LEGFELJEBB MAJD HANGOSAN ÍROK.
18/39 A kérdező kommentje:
Van a hoxa, búra... háááát.. en nem mennek
2022. febr. 11. 00:54
19/39 anonim válasza:
A hoxáról azt hittem olyan jellegű mint az index. Egyébként a hoxa és a gyakori közös tulajdonosé. Reklámozza is itt utóbbi időben rendesen. A másikról nem is hallottam.
Nem megyek, csak megnézem. :)
20/39 A kérdező kommentje:
A búra mentális betegeknek van, egyrészt ott tényleg akit van élet, másrészt nekem abszolút nem jött be... a hoxarol inkább nem nyilatkozom.
2022. febr. 11. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!