Lehet e valahogy jelenteni egy felhasznalot aki napi szinten zaklat szexualis ajanlattal? Nick jet nemirom ki mert akkor torlik a kerdest. Koszi aki segit
Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 08:29
11/17 anonim válasza:
Zaklasd vissza pl. férfi álprofillal... vagy 60+ nőként.
12/17 anonim válasza:
Pedig igaza volt a 4es válaszolónak. Egyszerűen le kell tiltani és kész. Pár sec alatt megvan. A másik ha meg ennyire zavar, akkor hópihe vagy.
13/17 Dzsoki válasza:
Csatlakozom a 12-hez. Nem életszerű,hogy a té,i,el,té,á és es betűket,nem tudod egybe olvasni és rákattintani! Amikor máshonnan ír,akkor is. Vagy válaszolsz. Adsz helyet,időpontot és nem mész el. A levél megírása után kattintasz a tiltás gombra. Nem ismerjük a tartalmat. Nekem is írt egy böszme. Semmi mást,csak,hogy gci. E is volt benne,de az itt,nem megy át. Visszaírtam,hogy kedves gci! Köszönöm,hogy bemutatkoztál,de mi az,amiért írtál? Tisztelettel Dzsoki. Azóta,se kép,se hang.
14/17 anonim válasza:
Én sem tudom mi ez a hiszti az ilyen privátokkal. Egy pillanat hogy letiltson egy profilt az ember.
A másik pedig, mi van ha másnak meg bejön amit akar, más dumálna vele? Intézd te a saját részedet, ne akarj más helyett is gondolkozni, hogy komplett ki akarod tiltatni mondván mást se zaklasson.
És nem, nem szoktam írogatni, sőt , én is nő vagyok. És nem olyan aki belemegy ilyen beszélgetésekbe. Tehát nem ezek valamelyike miatt írtam.
15/17 anonim válasza:
Én már a fél gyakorit tiltottam,mégis szinte minden válaszom után jön ilyen jellegű privát,sőt csak ilyen. Mintha a pasik ezért járnának ide. Van aki rögtön a lényegre tér,van aki fut pár tiszteletkört,3-4 üzi formájában,de a lényeg mindig ugyanaz. Kár,hogy nem lehet kikapcsolni a privát üzenet funkciót,hogy eldöntsem,akarok e fogadni üziket,bár gyanítom,ez esetben eléggé megcsappanna az oldal látogatottsága,mivel nyilvánvaló,hogy sokan emiatt vannak itt. L.
16/17 Dzsoki válasza:
Meg,mi van akkor,ha a 4-es zöldet kap? A 12-es csatlakozik hozzá,én meg a 12-hez. Mi meg pirosat. A lényeget tekintve,ugyanazt írtuk. A kaptafa,hasonló,mint a kérdésednél, kérdező.
17/17 anonim válasza:
Miért nem tiltod le mint mindenki más?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!