Zavar téged, ha ezen az oldalon valaki emojikat használ?
Első vagyok! Az jobban zavar, hogy sokan nem rendeltetésszerűen használják a hasznos, nem hasznos gombot.
Leírtam a kérdésre a választ. Ti nem hinném, hogy jobban tudjátok, engem mi zavar. A mostani 3. választ viszont már törölni kellett volna.
Nem zavar, hiszen semmi kellemetlenséget nem okoz; közömbös számomra. Ami nem szükséges nekem, azt figyelmen kívül hagyom.
Az olvasottak után nem hogy közömbös számomra, hanem kifejezetten jó érzés, hogy nem kell szenvednem miatta. Úgyis képtelenség az én tetszésemre alakítani a világot, háborogni olyan miatt, amit mások megtesznek, míg én, nem. Rossz lehet bosszankodni amiatt, ami nem tetszik, különösen, ha ilyen semmiség; azt remélni, hogy más eltünteti. Elég érett vagyok ahhoz, hogy önmagam küszöböljem ki.
Sajnálom, ha írásom többletbosszankodást okoz.
Most feltűnt egy pár hete aki több felé előfordul és minden válaszát szó szerint teleteszi ilyen apró képecskékkel. Mondatok elé, közé, díszitgetni. Hát az már picit azért zavaró.
De önmagában ha valaki használ párat az egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!