Bátor kérdést teszek fel. Pont itt és pont ebben a kategóriában. Szerintetek is nagyban függ, melyik moderátor van éppen "ügyeletben" és mi alapján töröl kérdést, vagy választ?
Ezek szerint van 6 órás. :) Még nem láttam, csak a napokban, amit kaptam. 24 órásat sem. Azért annyit javítsunk, hogy nem minden moderátor arra utazik, hogy ha van egy kis "hatalom" a kezében, akkor törlök minden boldog-boldogtalan kérdést és/vagy választ, ami neki épp nem tetszik. Nyilván vannak, mindenhol előfordul. Szerintem pont ilyet fogtam ki! :))
Csak rácsodálkoztam, hogy sokkal-sokkal durvább dolgok maradnak, ezt meg kidobták.
"sokkal-sokkal durvább dolgok maradnak"
Hozzátéve: ha jelentjük, AKKOR IS!
Van hogy visszaírnak, töröltük a bejelentvényt. De a legszebb amikor piros irgumburgum fogad, oké, továbblépek és lehetetlen visszakeresni mi volt az.
Komolyan az a lábbal széttaposós űbermeins érzet generálja itt is a feszültséget ami megölte a tisztességes beszélgetést ebben az országban.
"lehetetlen visszakeresni mi volt az"
Ez is baj.
De még nagyobb baj, hogy ha éppen írtál valamit - az bizony nyom nélkül eltűnik közben.
Meg kéne szüntetni ezt, mert csak kárt okoz.
Pont itt egy példa: aki vette a fáradságot ma is, és írt ehhez a kérdéshez (szerintem semmi rosszat), valaki lepontozza az utóbbi véleményeket. Én tiszteletben tartom az eltérő nézeteket, ha kiírok egy kérdést. Mindenkinek jelzem egy hasznos-jellel. Van aki jön, és lepontozza. Mellékesen kérdezem a lepontozótól: ebben a válaszokban mi az, ami nem hasznos?
Talán mert picit elkanyarodott a fő kérdéstől? Istenem, akkor mi van?
Nem érdekli.
De van jobb. Imádom amikor egy teljesen érdektelen milyen válasznál van 25 ződ karika, egy másik pontosan ugyanolyannál szintén 25 de az éppen piros. Mindeközben van 3 db reag, ebből az egyik a kérdező aki megköszönte mindkettőnek.
A sok nyomkodó mi a jóistennek? Hát semminek. Csordaszellem. Teljesen mindegy, hogy piros vagy ződ, az a lényeg, hogy a csordához tartozzál és megkapod a pontot. HA nem vagy benne a csordában akkor minuszt kapsz. Hát ezt jelenti a "hasznosság". Birkamérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!