Ki minősül trollnak itt, a Gyakori Kérdések oldalon?
Figyelt kérdés
Aki szándékosan piszkálja a másik felhasználót? Vagy aki trágár dolgokat ír, akár a másikról? Vagy aki az esetek nagy részében ugyanarról a témáról ír kérdéseket és válaszokat? Vagy esetleg aki értelmetlen kérdéseket és válaszokat ír? Vagy netán aki rendszeresen használja az oldalt, és miután esetleg letörlik, újra regisztrál egy fiókot?
Mi a troll "pontos" definíciója itt?
Ha a feljebb felsoroltak közül van ami igaz rám, akkor én is troll vagyok? Vagy csak akkor vagyok troll, ha valaki azt mondja rám?
Aki bajkeverő. És szándékosan megy szembe a szabályzattal, és/vagy a többi felhasználó normáival.
2022. jan. 2. 23:14
2/30 anonim válasza:
Aki nem úgy használja az oldalt, amire tervezték: vagyis nem segítségkérésre, vagy segítség nyújtásra.
Ezen belül sem kérhet olyat, ami illegális, vagy reklám.
2022. jan. 3. 01:52
3/30 anonim válasza:
Szerintem nincs pontos definíciója a trollkodásnak, mert mindenre rávágják troll és mindenkinek mást jelent az. Ha én valakivel privátba elkezdek beszélgetni olyan témákról, amik nem mindennaposak és sok embernek megdöbbentő és mélyen beleakarok menni a pszichológia részében, akkor sokan mondják unatkozó troll vagyok. Holott miért lennék troll, ha szeretnék olyasmikről beszélni, amiről sok ember nem beszél még gondolat szinten se.
2022. jan. 3. 19:01
4/30 anonim válasza:
Aki például a "Létezik-e olyan film, amiben...", "Létezik-e olyan program, amivel..."-kérdésekre "Igen."-nel vagy "Létezik."-kel felel, ahelyett, hogy példákat írna.
2022. jan. 4. 08:57
5/30 anonim válasza:
Ilyen kérdést nem szabad feltenni a szabályzat szerint, szóval az illető nem troll.
Mondjuk határeset...
2022. jan. 4. 09:00
6/30 anonim válasza:
5: Nincs ilyen szabály.
2022. jan. 4. 09:05
7/30 anonim válasza:
Eldöntendő kérdést tilos kiírni.
Ez az.
2022. jan. 4. 09:08
8/30 anonim válasza:
7: Szerintem meg nem az. A mindennapi életben tökéletesen működik ez a kérdezési forma, csak az felel rá "Igen."-nel, aki direkt játszani akarja a hülyét. Elég szomorú, hogy az oldal kiszolgálja az ilyeneket ilyen röhejes szabállyal.
2022. jan. 4. 09:39
9/30 anonim válasza:
Hát... jó kérdés.
Tényleg hozzáállás kérdése, de mindkét oldalról.
Értelmes kérdező ezt kiegészíti azzal, hogy "ha van, kérek példát", vagy eleve ezt írja a kérdésbe, és akkor már tökéletes a kérdése is.
2022. jan. 4. 09:46
10/30 anonim válasza:
9: Láttam már olyat, ahol beleírta, és mégis ugyanúgy voltak, akik "Igen."-válasszal hülyéskedtek. Aki trollkodni akar, az így is úgy is trollkodni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!