Miért van az, hogy gyakran felidegesít ez az oldal, mégis rá vagyok kattanva, mint valami drogra?
Figyelt kérdés
Gyakran felhúzom magam egyes emberek akár lelki, akár szellemi műveletlenségén, kulturálatlanságán, illetve az idiótábbnál idiótább felhasználókon. Viszont nem értem, hogy miért vagyok mégis az oldal függője. Minden nap rengetegszer feljárok unalmamban és képes vagyok, akár telefonról is belépni, ha nem vagyok itthon, illetve ünnepekkor is feljönni.2021. dec. 18. 07:09
1/3 anonim válasza:
Mert baromira nincs tarsasagod es azt hiszed ha itt beszelgetsz, akkor tartozol valahova :)
2/3 anonim válasza:
Ahogy a #1 írja. Ez jelenti a társaságot számodra.
3/3 anonim válasza:
Üdv a klubban.
A magyarázat: gondtalan az életed, nincs fontos dolgod, nincs ami lekössön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!