Miért ilyen hülyék az emberek?
Mert egy olyan dologért felesleges kérdést kiírni amit meg is tud nézni.
Ha engem az érdekel, hogy most Ankarában mennyi az idő nem fogom itt megkérdezni, ha rá is tudok keresni.
Nekem alap, hogy először a keresőt használom és csak azután kérdezem ha valamit nem találtam. Ha meg nem tudja használni az internetet minek van itt?
Most ha megfordítjuk a kérdést. Mire bepötyögi az egész kérdést, mellé címszavakat stb, több energiájába kerül mint két szót beírni keresőbe. Pont 5 perce volt egy ilyen kérdés, mármint valamit kérdezett az illető, én meg simán a kérdését bemásoltam keresőbe, első találat wikipedia, ahol minden kérdezett info ott volt.
Jó, hát mindegy igazából, de néha téynleg fura, hogy az emberek legalább egyszer nem próbálnak rákeresni valamire, aztán ha tényleg nincs értelmes találat, akkor kérdezzen, tényleg azért van az oldal.
"De akkor meg mi értelme van ennek az oldalnak?"
Mielőtt legközelebb leülnél enni, rágasd meg mással az ételt.
Nem fáradnak el rágóizmaid és nem kopnak fogaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!