Volt már, hogy a moderátorok beleírtak/kijavították egy kérdésed?
Volt.
És nagyon csúnyán elrontotta, mert félreértette az egészet.
Alig győztem utána magyarázkodni az oldalon.
Én csak láttam ilyent. Pl egy trágár szót kitöröltek egy kérdésből vagy egy kommentbe beleírtak egy kommentárt és odaírták, hogy moderátor által írva vagy vmi ilyesmi.
Sőt, modok kommentjét is láttam. Egy olyan kérdést töröltek a modok, ami alatt a legtöbb válasz érkezett a gyakorin (valami húszezer válasz) és valaki egy másik kérdésben megkérdezte, hogy miért lett törölve és a modok kommentelték, hogy egy idő után elszaporodtak a spamek, nagyon sokan bohóckodni jártak oda vagy vírusos linkeket berakni, sok olyan komment is volt hogy csak számokat írtak bele. Ezeket már nehéz vlt folyamatosan törölgetni a sok másik munkájuk mellett, ezért letörölték a kérdést.
Olyan volt, hogy egy tipikus kamu kérdező kiírt egy kamu kérdést. Majd "véletlenül" azonnal a saját kérdésére válaszolt csak elfelejtett átjelentkezni.
Így nyilván mindenkinek lejött, hogy a kérdező csak szándékosan generálja a vitát.
Erre a moderátorok fogták és kitörölték a kérdező választát és az összes arra hitatkozó választ mintha mise történt volna.
Amikor leírtam, hogy az előbb még a kérdező válaszolt a saját kérdésére csak kitörölték, akkor pedig a kérdező tette a hülyét, a "nem tudom miről beszélsz" szöveggel.
Majd kaptam a figyelmeztetést, hogy a válaszom törölve lett, még egy ilyen és kib..szna innen :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!