Tényleg csak velem történik meg?
Előfordul, hogy elkezdek kiírni egy kérdést, majd meggondolom magam, és mégse írom ki. Viszont a következő alkalommal az "Új kérdés"-re kattintva rögtön az "Add meg kérdésed" fülre ugrik, és meg se kérdezi a kategóriát, hanem automatikusan a előző kérdésnél kiválasztott kategóriába valónak gondolja a kérdést. Általában megfeledkezek erről és a hibás kategóriába kerül a kérdés.
A felhasználók többsége nézett, mint borjú az új kapura, amikor ezt a problémát felvetettem. Vagyis tényleg csak velem történik meg?
Igen, a böngésző jegyzi meg, de a kiírás előtt, a végső ellenőrzésnél a kategória van legelöl, és kínál módosítási lehetőséget; nem azon múlik, hogy megfeledkezel-e arról, hogy hogyan kezdődött.
Azért annyit csak megtesz az ember, hogy a kiírásra kattintás előtt figyelmesen elolvassa ezt az összefoglalót.
Eszerint, nem mindenki. Probléma egy van: nem végzed el a felkínált végső ellenőrzést. Nem csodálom, ha csodálkoztak a problémafelvetéseden.
"Probléma egy van: nem végzed el a felkínált végső ellenőrzést."
Érdekes módon, több mint 10 évig nem volt a GYK-n olyan lépés, hogy végső ellenőrzés, és egy kérdést se rontottam el. Mióta kitalálták ezt, azóta rengeteg hibás kérdést írtam ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!