Nem kéne a humor mellé egy humortalan kategória is?
Bánat kategória?
Lehangoló?
Öngyilkosság?
Búcsú?
Baleset és halál?
Zaklatás?
Szegénység?
Dráma?
Emo?
Sikertelenség?
Hiszti és tomboló?
Értelmes ember úgy van vele, hogy ha csalódik (ez esetben a Humor kategóriában remélt humorban), akkor néhány elolvasása után otthagyja, levonva a tanulságot, hogy máskor nem nézegeti.
És van, aki statisztikát készít, és illetéktelenül, átrendezésről álmodozik, együtt ábrándozókat keresve.
Vártam, hogy a humortalan próbálkozók meg fognak sértődni.
Engem érdekel a humor, ezért foglalkozok ezzel. De tényleg kellene valamit csinálni, mert ez már nem állapot. Az elvileg humor kategóriában olyanok vannak, hogy nemhogy nem viccesek, de őket olvasva elfog a szekunder szégyen. Helyettük is szégyellem magamat.
Más, nem humor kategóriákból nem dobják ki aki normálisan szellemes és mellette ad értelmes választ. Az a baj, hogy a humor jelenleg a humor kategóriában a legkevesebb.
Akkor nezd azt az 1%-ot, kerdezo. Amugy szerintem igenis vannak rendszerint gyongyszemek a humor kategoriaban, bar sokszor a valaszok kozt, de jo olvasni neha random marhasagokat is. En speciel szinte csak a humor kat miatt vagyok a gyiken mar.
Ha minosegi viccre vagytok, ajanlom a reddit jokes reszet, felteve, hogy tudtok angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!