Vannak olyan oldalak, hol a legidiótább/legviccesebb Gyakorikérdések vannak összegyűjtve?
Figyelt kérdés
Facebookon nézegettem ilyeneket, ahol Print Screenelve voltak a hülye kérdések. De azok már elég régiek, nincs olyan oldal ahol folyamatosan gyűjtik ezeket, és vannak frissebbek is?2021. nov. 12. 07:23
1/6 anonim válasza:
Minek kulon gyujtooldal? Feljossz az oldalra es veletlenszeruen kivalasztasz nehanyat, garantaltan lesz benne olyan amitol a hajad teped.
2/6 anonim válasza:
Volt régen (szerintem már vagy 10 éve is) egy ilyen oldal. Már a nevére nem emlékszem, de csakis a gyakoriról összeollózott legidiótább kérdések és válaszok voltak rajta.
3/6 anonim válasza:
Nézd meg az ezalatt lévő kérdéseket.
4/6 anonim válasza:
#2 Szerintem erre [link] gondolsz. :)
5/6 anonim válasza:
4 igen ez a fuckyeah volt. Csak akkor még máshogy nézett ki. Rég jártam arra. :)
6/6 anonim válasza:
Nálam Manyika meg a zinóros https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_.. viszi a pálmát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!