Szerintetek is kéne egy "a válasz vicces" gomb az oldalra?
Mivel a vicces válaszokat most hasznosnak értékeljük, holott sokszor nem azok, de pirosozni mégis igazságtalanság lenne. Ezért kéne egy ilyen "vicces" gomb, ami nem ront a statisztikán. Vélemények?
Erről jutott eszembe a téma:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
Ez még csak nem is vicces... Vagy Sopronba akart lenni, csak a válaszoló nem tud helyesen írni?
Egyébként semmi értelme, így sem eredeti funkció szerint használják az emberek az értékelést. Nem hasznosság, hanem egyetértés szerint (mennyire áll közel az álláspontjukhoz a válasz) pontoznak.
Hülyeség! Akinek vicceskedni van kedve egy válasznál, a mondandója végén írja oda, hogy csak vicceltem. Vagy:
Keresse fel a Humorkategóriát, ott kedvére írhat szinte bármit, mert ott belefér.
Nem működne, mert nagy általánosságban a Kérdező ha megkérdezi, hogy Debrecenben hol lehet futni, akkor marhára nem vicces neki az a válasz, hogy Sopronban.
Remélem érted. Egyébként sem lenne kivitelezhető. Mégis milyen vicces gombra gondoltál? Itt van a hasznos, a félig hasznos, vagy a nem hasznos opció. Humorkodni menjen máshová a delikvens.
Egyébként nem vagyok karótnyelt én is szoktam trollkodni néha, de az legalább vicces... De semmi értelme, pontozni, kvázi bíztatni a válaszolókat az értelmetlen válaszok adására. Van elég troll kérdező/válaszoló így is.
#1,6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!