Ha megváltoztatom, hogy mostantól lehessen látni a nevemet, akkor a régebbi kérdéseimnél, válaszaimnál is látszik majd, vagy csak onnantól, hogy beállítottam?
#1 nem értem miért lett lepontozva. Tényleg ez olyan mint egy két állású kapcsoló, vagy látszik, de akkor látszik mindenhol vagy nem látszik sehol.
Ennyi a történet.
Igen
De szól is, hogy időbe tellik mire kinden kérdésednél és válaszodnál megjelenik a neved.
Igen, mivel a felhasználónév megjelenítése semmilyen feltételhez nincs kötve. Csak egy kapcsoló van, két állással: látszik a neved (akkor viszont mindenhol látszik, ahol te kérdést vagy választ küldtél be), vagy nem látszik (ekkor sehol nem látszik).
Attól, hogy anonimként vagy látható mások számára, a fiókod nevében történik a kérdések és válaszok kiírása, és nem anonimként (ez a beazonosíthatóság és számon kérhetőség, szabály betartatás miatt van - a moderátor emiatt mindig látja hogy ki ír, hiába anonim, ahogy a privát üzenetekben is látható a neved).
Képzeld el úgy, hogy a neved mindig ki van írva, de van fölötte egy takarás, ami miatt a többiek az "anonim" szót látják, amikor a neved megjelenítése ki van kapcsolva. Ha láthatóra állítod, akkor a neved megjelenik, és eltűnik a takarás az összes eddig megjelent kérdésed és válaszod dobozáról is.
Igen, de 24 órán belül vállalja a Gy.K., hogy minden kérdésednél és válaszodnál megtörténik a változás.
Nem tudom, mitől függ a sorrend, de nálam nem időrendben történt a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!