Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Több moderátor kellene az...

Több moderátor kellene az oldalra?

Figyelt kérdés

Rengeteg szabályszegés van, különösen azokban hozzászólásokban, ahol a trágárságszűrőn átmenő káromkodásokat, sértegetéseket használják.

Szerintem háromszor annyi moderátor kellene, akik folyamatosan néznék a topikokat.

2021. okt. 3. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Inkább minimum tízszer annyi.
2021. okt. 3. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Igen.
2021. okt. 3. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Inkább kevesebb frusztrált kígyó.
2021. okt. 3. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már próbáltam jelentkezni, de felvétel az nincs (máshol hírdetik az ajánlatokat).

Pedig apróért vagy akár ingyen is szívesen besegítenék a dologba, úgy is rengeteget vagyok itt. Alvászavarom is van, szóval este, hajnalban is szoktam aktív lenni.

De ugye nem igazán lehet sok mindent tenni, ha az üzemeltetők máshogy látják a dolgokat.

2021. okt. 3. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami miatt ingyen se kell nekik.
2021. okt. 4. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem igazán önkéntes cucc, hanem felvétel alapján megy, úgy meg gondolom esetleg szerződés is vagy valami. Nem tudom mennyit fizethet amúgy. De tényleg az oldal moderátorainak nem sok beleszólása van semmibe. Mert külsős cég csinálja ezt.

2021. okt. 4. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit ajánlottam nekik, hogy olyat is vállalok, hogy csak a kérdéseket teszem a helyükre, ha másban nem tudunk megegyezni (én törölnék mindent, ami szerintem nem illik ide, de ők ezt ma már másképp gondolják).

Na, a lényeg az, hogy még az ilyen rendrakás se kell nekik.

Az igaz, hogy néhány kérdés, ha rossz helyen hagyják, sokkal nagyobb forgalmat csinál.

Ha más nem, sokan írnak, hogy rossz helyen van a kérdés.

2021. okt. 4. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
én írtam nekik egyszer, de ignoráltak
2021. okt. 5. 02:14
 9/9 anonim ***** válasza:
semennyi nem kellene belőlük. haszontalan,ingyenélő trógerek.
okt. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!