Ha valakinek küldök privát üzenetet a kérdezőként, akkor az látni fogja hogy én írtam ki a kérdést?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 21:23
1/9 anonim válasza:
Nem, mivel rejtve van a nick neved. Ha látható lenne, akkor természetesen látná, hogy te voltál.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
2021. aug. 19. 23:40
4/9 anonim válasza:
Hiába vagy anonim, privát üzenetben látszik a feladó.
5/9 anonim válasza:
Jelen esetben privátban látszik csak a nick név, de a kérdésnél nem, mivel nem publikus. Nem fogja tudni.
6/9 anonim válasza:
Igen, privát üzenetben ott van, hogy a kérdés kiírója küldte az üzenetet.
Egyébként aki még nem kapott ilyet, az miért ír hülyeséget?
7/9 anonim válasza:
Igen, mert ott a kérdésed az üzenetedben legelsőnél!
9/9 anonim válasza:
Nálam még egyszer sem volt a privátban feltüntetve, hogy a kérdés kiírója küldte. Csak az üzenet írója írta, hogy ő írta ki a kérdést. És nem hiszem, hogy ennyi embernek lenne több fiókja. Főleg, hogy volt köztük nem ismerkedős, csak tanácskérő is.
Tehát szerintem nem látszódik.
Annyi látszódik csak, hogy melyik kérdésre írt melyik válaszodra jött az üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!