Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem dobja ki a kérdésem...

Miért nem dobja ki a kérdésem ha...?

Figyelt kérdés
Ha kiírok ide egy kérdést amihez adok kulcsszavakat amit beírok a keresőbe akkor nem dobja ki a kérdésem, pedig a kérdésem alatt kék a kulcsszó tehát megfelelő. Mi lehet a gond?

2021. aug. 13. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valamelyik lépést kihagyod?
2021. aug. 14. 06:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Tudod, hétvégeken pihentetem a varázsgömböm...

Elfogadom, hogy nem akarod megmutatni, melyik kérdésedről van szó, de így csak tippelgetni lehet.

(Az első válaszoló [2021. aug. 14. 06:31] felvetését nem értem. Ott van a kérdéshez írt magyarázatban, hogy "pedig a kérdésem alatt kék a kulcsszó tehát megfelelő.". Ha kihagyott lépést, ha nem; ott van, érvényesnek láttatva.)

2021. aug. 14. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Tényleg linkelhetnél példát.
2021. aug. 14. 09:58
 4/10 anonim válasza:
Szerintem csak várni kell, mert nem frissülnek az ilyen kulcsszavak azonnal.
2021. aug. 14. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:

>> Szerintem csak várni kell, mert nem frissülnek az ilyen kulcsszavak azonnal.

Milyen frissülésre? Ha ott van kék színnel, akkor az már a kérdés kiírása előtt, korábbi kérdések kapcsán elfogadott, a kulcsszavak listájában szerepelő kulcsszó.

Nem kell várni a moderátorok mérlegelésére, hogy elfogadják-e?

2021. aug. 16. 15:03
 6/10 anonim válasza:

Nem az elfogadásról beszélek. Ha nem kulcsszóra keresel rá, hanem a kérdésben szereplő egyik szóra, akkor se fogja megtalálni a friss kérdéseket. Kell várni néhány órát.

2021. aug. 16. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:

✎ Nem az elfogadásról beszélek. Ha nem kulcsszóra keresel rá, hanem a kérdésben szereplő egyik szóra, akkor se fogja megtalálni a friss kérdéseket. Kell várni néhány órát.

↑ 2021. aug. 16. 15:13

Nem tapasztaltam ilyet.

Például, 8:59-kor kerestem a 8:34-kor megjelent kérdésben levő szót, és elsőként hozta találatként: [link]

(Elmókoltam az időt a képkészítéssel, de a válaszom megjelenéséig sem telik el egy óra a kérdés megjelenése óta, nemhogy néhány.)

2021. aug. 17. 09:14
 8/10 anonim válasza:

Jó, lehet, hogy nem kell órákat várni, de ennél pl. több mint fél óra várakozással se dobta ki:

[link]

2021. aug. 17. 10:02
 9/10 anonim válasza:
És még most se, egy óra leteltével.
2021. aug. 17. 10:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy kérdésem, amit pár óra alatt bedobott a kulcsszavakhoz, de van, amit még fél év után se.
2021. aug. 17. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!