Szereted ha a felhasználóneved látható akár válasznál vagy kérdésnél?
Sziasztok.
Érdekelne, hogy ki szereti itt ha látható a felhasználóneve a saját kérdéseinél vagy válaszainál. Ugye a legtöbb kérdésnél épp hogy csak néhány felhasználót látok akinél látható viszont a többség anonim. Mellesleg elég érdekes felhasználó neveket olvasok a toplistán, kíváncsi vagyok néhány hogy találta ki épp.:) Plusz kérdés: angol vagy magyar felhasználó neveket szeretitek jobban, angolra gondolok mint BrokenHeartedFire84xy, magyar pedig érthető pl.lovaslány303 mondjuk, melyikben van több kreativitás?
4.Azt hogy én nem mutatom a nevem, nem befolyásol semmit :).
vagy már kérdezni se szabad?
Bocs, de számomra ez értelmetlen kérdés.
Mert aki nem mutatja, az minden bizonnyal nem szereti, aki mutatja, az pedig szereti.
Az meg, hogy angol vagy magyar nick név-e a kreatívabb...szerintem már az kreativitásra utal, ha valakinek sikerül egyáltalán bármilyen nevet is találnia ami még nem volt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!