Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szereted ha a felhasználóneved...

Szereted ha a felhasználóneved látható akár válasznál vagy kérdésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdekelne, hogy ki szereti itt ha látható a felhasználóneve a saját kérdéseinél vagy válaszainál. Ugye a legtöbb kérdésnél épp hogy csak néhány felhasználót látok akinél látható viszont a többség anonim. Mellesleg elég érdekes felhasználó neveket olvasok a toplistán, kíváncsi vagyok néhány hogy találta ki épp.:) Plusz kérdés: angol vagy magyar felhasználó neveket szeretitek jobban, angolra gondolok mint BrokenHeartedFire84xy, magyar pedig érthető pl.lovaslány303 mondjuk, melyikben van több kreativitás?

2021. aug. 13. 03:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adom meg a nevemet mert ha van aki lepontoz direkt rám fog állni hogy lepontozzon mert volt már ilyen eset.
2021. aug. 13. 03:16
 2/8 A kérdező kommentje:
A lepontozásnál nem vettem észre hogy ott rá lehet jönni ki volt..O_O
2021. aug. 13. 03:18
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
A legjobb dolog ebben az oldalban az anonimitás. Különben már rég facén írogatnék.
2021. aug. 13. 03:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezed mindezt anonimként.
2021. aug. 13. 07:59
 5/8 A kérdező kommentje:

4.Azt hogy én nem mutatom a nevem, nem befolyásol semmit :).

vagy már kérdezni se szabad?

2021. aug. 13. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, de számomra ez értelmetlen kérdés.

Mert aki nem mutatja, az minden bizonnyal nem szereti, aki mutatja, az pedig szereti.

Az meg, hogy angol vagy magyar nick név-e a kreatívabb...szerintem már az kreativitásra utal, ha valakinek sikerül egyáltalán bármilyen nevet is találnia ami még nem volt :D

2021. aug. 13. 16:19
 7/8 A kérdező kommentje:
6.igen bocsi kicsit zavaros kérdés :D.
2021. aug. 13. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
↑ Nézd meg, hogy szeretem-e.
2021. aug. 18. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!