Milyen lehetőségekkel/opciókkal lehetne kiegészíteni a kérdések/válaszok moderátor felé történő jelentését?
Kérdéseknél ugye ezek az opciók vannak jelenleg:
- A kérdés rossz kategóriában van
- A kérdéshez nem megfelelőek a kulcsszavak
- A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés
- Ez nem kérdés, hanem hirdetés vagy apróhirdetés
- Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé
- Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
- A kérdés provokatív
- A kérdés trágár
- A kérdés helyesírásilag kifogásolható (olvashatatlan)
- Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést
- A kérdés más szempontból problémás
Válaszoknál pedig ezek:
- A válasz trágár
- A válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
- A válasz rasszista
- A válaszadó értelmetlen dolgokat ír
- A válasz hirdetés
- A válasz más szempontból problémás
Na és a kérdésem: mit gondoltok, milyen opciókkal lehetne a fentieket még kiegészíteni, kibővíteni?
Nekem olyan lehetőség jutott eszembe, hogy a "más szempontból problémás" -nál lehessen szövegesen, leírva jelezni, hogy pontosan mit gondolunk, mi a probléma. Ezzel egyetértetek? Emellett kinek mi jut eszébe, milyen lehetőségek hiányoznak?
Ugyanerre gondoltam. Ugyanúgy lenyílna egy szövegpanelt, mint a válaszoknál, és oda írhatnál egy szerelmes levelet, hogy mi nyomja a lelkedet.
Praktikusabb így, mivel nem lehet a világ összes indokát felsorolni egymás alatt.
A válasz jelentésénél valamiért kikerült az "a helyesírásilag kifogásolhat/olvashatatlan/CSUPA NAGYBETŰS", miközben ugyanúgy írnak ilyeneket.
A kérdésnél nagyon hiányzik: "a kérdéshez csatolt szavazás problémás".
Szerintem is jó lenne, ha le lehetne pár mondatban írni, mi az, mert a meglévö opciók nem elegendöek.
Pl. többször van olyan, hogy egy kérdés önmagában nem problémás, de utána a kérdezö kommentjeiböl egyértelmü lesz, hogy csak veszekedni akar, vagy egyéb okból mégis gond van vele. Ez tipikusan az az eset, amikor csak rövid leírással lehetne konkretizálni a problémát.
Nem tudom, mikor, elég rég (majdnem 10 éve) használom az oldalt, de eddig nem találkoztam ilyen lehetöséggel.
Most ugyan már hallottam olyan visszajelzést, hogy írj emailt a moderátoroknak, de az körülményesebb, csak akkor csinálja valaki, ha tényleg nagyon nagy a gond. Így meg sok esetben bennmaradnak kifejezetten problémás kérdések is, mert nem lehet eygszerüen, direkt jelezni.
Engem az is zavar, hogy egy kérdésre, válaszra csak egy problémát lehet jelezni.
Meg kéne oldani a többszörös választást is. Beépített funkció, nem lenne nehéz.
Engem az is zavar, hogy egy kérdésre, válaszra csak egy problémát lehet jelezni?
Ezt hogy érted, ?
"hogy érted, ?"
Úgy, hogy a jelentésnél csak egyetlen problémát lehet bejelölni, másodszor meg nem lehet jelenteni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!