Kitöröltem az előzményeket a mentett jelszavakat nem szerettem volna, vissza lehet valahogy állítani?
Figyelt kérdés
Előzményeket szerettem volna törölni de olyan béna voltam, hogy a mentett jelszavakból nem vettem ki a pipát és sok helyre csak úgy tudtam belépni... ( a jelszavaim meg persze nem tudom...)2021. aug. 9. 08:42
11/14 mindentudó99 válasza:
Egy füzet is megteszi máskor
12/14 A kérdező kommentje:
#11 igy van :)
meg is találtam fel van írva (nem volt nálam éppen akkor amikor kérdeztem) de az előtted szóló azt hiszi okos mert jelszó kezelőt használ ... és ?? egy kockás füzet is tudja de te okos vagy :)
2021. aug. 10. 20:14
13/14 anonim válasza:
Nem én járok pánikolva, hisztizve gyíkra, hogy elvesztettem a jelszavaimat. Akkor?
Amúgy 2021-ben az is nagyon szánalmas, hogy füzetben gyűjtöd a jelszavaidat...
14/14 A kérdező kommentje:
Ha annyira érdekel nem az én jelszavam volt a pasim maradt bejelentkezve :) :) :) de te nagyon okosnak érezheted magad :D :D :D :D :D
2021. aug. 11. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!