A törölt válaszok helyét nem lehetne-e "törölt válasz" megjegyzéssel üresen hagyni?
Sok bloggon, ha törölnek egy kommentet, a helye "törölve" v. v.mi hasonló megmarad. Ha töröltök egy választ, a következő válaszok alacsonyabb sorszámot kapnak. Így előfordul, hogy v.ki hivatkozik egy törölt válasz számára, és ott már teljesen más szöveg van. Emiatt a válasz értelmezhetetlen.
Olyat is láttam, hogy v.ki 5-ösz számú válasszal utalt a 7-re.
Értem, hogy néhány választ töröltök, de szerintem ez megoldható lenne, és a további válaszokat is könnyebb lenne értelmezni.
IGen-igen, abszolút logikus lenne... VAgy csak szimplán hiányozna az a sorszám... Mert akkor is látszana, hogy ott VOLT vmi.
És nem kavarodnának át a későbbi kommentek, amik fix hsz-sorszámra hivatkoznak.
Szerintem a strukturált rendszer lenne jó, vagy nem hagyni fórumszerűen használni.
Ha saját szabályzatukat komolyan vennék, tized ennyi válasz lenne.
Az egyik ügye az, hogy csak a kérdésre szabad válaszolni, válaszok válaszára nem.
Ha strukturált rendszer lenne, akkor egy válaszhoz fűzött hozzászólás közvetlenül kapcsolódna hozzá, még akkor is, ha több év telt el a kettő között. És így tovább.
Ha valami törlésre kerül, akkor az ahhoz kapcsolódó írások is okafogyottá válnának, és menne egyben az egész a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!