Olyan külföldi oldal, aminek ugyanaz a funkciója, mint itt Magyarországon a Gyakori kérdéseknek?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon bejött számomra nyelvtanuláshoz az a módszer, hogy beléptem külföldi facebook csoportokba, és olvasgattam a posztokat, és mivel ezen az oldalon is szeretek olvasgatni, gondoltam hasznos lenne, ha ezt angolul is megtehetném.2021. júl. 14. 19:49
1/8 anonim válasza:
Quora ilyen kérdezős oldal. A fórumkommentek viszont nem feltétlenül a helyesírásról és nyelvtani szabályokról szólnak, abból nem csak jót tanulhatsz el, hanem rosszat is.
2/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem nyelvtant szeretnék tanulni, csupán szövegértésileg érzem, hogy rengeteget segít. Sokkal könnyebb az emberek hétköznapi kommunikációjából új kifejezéseket tanulni, mint tankkönybből.
(Amúgy van egy B2-es nyelvvizsgám, szóval annyira a nyelvtannal sem téríthetnek rossz útra:) )
Köszi a választ!:)
2021. júl. 14. 19:56
4/8 anonim válasza:
Ja, bocs, angol...
akkor az előző kuka. :D
5/8 A kérdező kommentje:
Uh, a németnek is örülök, köszi!:D
2021. júl. 14. 20:04
6/8 anonim válasza:
akkor mégsem kuka. :)))
Amúgy ezeken az oldalakon is elég sok sületlenséget találsz :-D, de nyelvgyakorláshoz pont jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!