Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Megfigyeltétek már a GYK-n a...

Megfigyeltétek már a GYK-n a "birka-effektust"?

Figyelt kérdés

Egy kérdésre először csak bizonyos jellegű, mondjuk helyeslő válaszok jönnek, aztán valaki ellenzi és onnantól már csak ellenző válaszok jönnek. VAGY sokszor van olyan is, hogy valaki leír egy gondolatot a válaszában, aztán jön egy hasonló jellegű válasz és más szavakkal ugyanazt a gondolatot írja le, aztán mégegy és mégegy és mindegyik az új gondolatot fogalmazza meg másképp, mintha épp ő találta volna ki.

Megfigyeltétek már?:D Szerintetek miért van?:D

2010. aug. 27. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Régen feltűnt.
2010. aug. 27. 11:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnt. Hogy miért van azt nem tudom. Lehet hogy ennyire befolyásolhatók vagyunk, de az is lehet, hogy nem akarunk lepontozódni :D
2010. aug. 27. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Más fórumokon is hasonló a helyzet. Én nem szoktam hozzászólni, ha látom, hogy más már megfogalmazta ugyanazt. Azt szokták mondani, hogy ha két ember ugyanazt mondja, akkor az egyik felesleges. De aki ennek ellenére hozzászól, biztosan azt gondolja, hogy ő jobban, pontosabban tudja elmondani ugyanazt. Ezért a másik felesleges.:)

Aztán ott vannak a trollok... ajjaj.

2010. aug. 27. 11:45
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

1, Véleményegyezés

2, Jobb ötlete neki sincs

3, Minden válaszunk, és gondolatunk néha a társadalom miatt jól beidegződött reflexek sokasága.

pl: Homoszexuálisok? Első 5 válasz: fúj.

Pedig nem is tudják mi az.

Néha a dolgok mögé kellene nézni, és gondolkodni!

Ahol mindenki egyformán gondolkodik, ott nem gondolkodik senki sem igazán.

2010. aug. 27. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:

"Ahol mindenki egyformán gondolkodik, ott nem gondolkodik senki sem igazán."

Ezt nagyon szépen mondtad.:)

2010. aug. 27. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen... ez picit zavaro. Mindenkinek kene legyen egyeni velemenye!
2010. aug. 27. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
égen régebben feltünt, de csak kicsit irányithatóak vagyunk vagy nem akarjuk hoyg azt modnják hogy nem volt hasznos a válasz ha mindenki ugyangy gondolkodok közülük egyiks se gondolkodik igazán,és ez elég zavaro ugyanis minden embernek szükságes a saját vélemény!
2010. aug. 27. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:
remélem kielégitö válasz volt :D
2010. aug. 27. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
igen nekem is feltűnt,és bevallom engem is szokott időnként befolyásolni az előttem szólók kommentje.sztem az emberben alapvetően benne van a birka effektus,csak van aki felismeri van aki nem.én azért igyekszem tenni ellene.bár azért vigyázni kell,mert kivehetik a kérdésedet,mert vannak olyan kedves emberek akik azzal szórakoznak,hogy jelentgetik a válaszodat,vagy a kérdésedet ok nélkül.pusszantom őket.
2010. aug. 28. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Ilyenek az emberek, nem csak itt figyelhető meg...
2010. aug. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!