Hogy tudhatnám meg melyik válasz kapott itt a legtöbb értékelést, pl zöld pipát??
Nem lehet kinyerni, nincs róla nyilvános statisztika, még csak nem is közismert, hiszen nem tudsz célzottan rákeresni az ilyen válaszokra.
Legfeljebb véletlenül belefutsz egy-egy aktív és megosztó kérdésbe, amin sok értékelés van, és megfigyeled hogy addig azon volt a legtöbb értékelés. De ilyet alapvetően nem figyel és nem keresi senki aktívan, hogy itt beszámoljon neked.
Bocs’, de nekem nem azonos a legtöbb kapott értékelés és a legtöbb azonos értékelés (pl. zöld pipa).
Ha nem csak egybevágó (hasznosnak értékelésből) keresed a legtöbbet, nem telik sok időbe 30 értékeléstől többet találni. Itt az első válasz eddig 84 értékelést kapott, igaz, vegyeset: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Ha azt szeretted volna kérdezni, hogy „Hogy tudhatnám meg melyik válasz kapott itt a legtöbb csak hasznos értékelést?”, az, más.
Így gondtam így!
Mind 1 zöld vagy piros!
Jól írod!
"999 zöld karika!"
Olyat még nem láttam, de neked még összejöhet 999 piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!