Miért kér a gyakori Captcha tesztet, mi történt?
Figyelt kérdés
"A számítógépedről nagyszámú oldalletöltést észleltünk": Ezt nem értem, a gyakorin nincs semmi amit nagy számban érdemes letölteni, legalább is nekem egyszerű felhasználónak. Néztem egy gyors vírustesztet a számítógépemen, de minden rendben volt. Mi lehet a gond? [link] 2021. júl. 8. 15:16
1/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul rossz kategóriába ment a kérdés az internet/biztonság helyett...
2021. júl. 8. 15:19
2/6 Gyakorikerdesek.hu válasza:
Létezik ilyen védelem a robotok ellen a Gyakorikérdéseken, de te most egy hiba miatt futottál bele ebbe, amit azóta javítottunk. Elnézésed kérjük!
2021. júl. 8. 15:39
3/6 anonim válasza:
A linkelt kép szövege teljes mértékben megmagyarázza a jelenséget, te magad adod meg a választ a kérdésre.
Nem kell robotnak lenni hozzá, akár te is triggerelheted a védelmet, ha valamilyen ideiglenes hálózati anomália van nálad, vagy olyan gyorsan olyan sok oldalbetöltést csinálsz kézzel, ami miatt robotnak néznek (pl. egy kategórián belül egymás után nagyon sok aloldal végiglapozása).
4/6 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyesmi, mikor túl sok választ értékeltem nagyon rövid idő alatt.
5/6 anonim válasza:
#2:
Miért, vannak robotok is az oldalon? :D
6/6 anonim válasza:
Azért nincsenek, mert ilyen védelmi rendszerek működnek. Elég ritkán jut keresztül olyan robot a regisztráción, ami el tud kezdeni spamelni. A furfangosabb emberek inkább manuálisan juttatják be a botot, és utána automatizálják a működését, amit az ilyen szűrők még mindig fel tudnak tartani és blokkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!