10! A kérdésre felelj, ne visszakérdezz a válaszokra. Na, ez sem szabályos. Azért nem lehet, mert minek? Ha úgysem látszik, tök mindegy, belépéskor mit írsz.
A kiíratása a te döntésed. És tessék felelősen cselekedni, és nem utólag jajveszékelni.
2021. júl. 30. 14:44
12/21 anonim válasza:
Én kérek elnézést hogy ilyen felelőtlen döntést hoztam kb 10 évvel ezelőtt, a felhasználónevem kiválasztásánál. Ezennel belenyugszom, hogy ezzel egy életre szóló döntést hoztam. De ha már te se a kérdésre válaszoltál hanem engem oltogatsz, hadd kérdezzem meg, hogy az azért mert minek a hivatalos válasz? Mert nekem pl. azért mert szívesen lennék nem anonim, de kicsit már ciki a 10 éves nicknevem. Annak a rengeteg embernek aki meg már kiírta a kérdést 1000szer, meg jelezte, annak is biztos van oka rá. Meg lehetne kérdezni őket, és akkor talán látnád minek. Igény az lenne rá, ez az oldal meg gondolom csak az idelátogatókból él, nem pedig a magas lóról észt osztó ingyen moderátokból.
2021. júl. 30. 15:15
13/21 anonim válasza:
Azért nem változtatják meg, mert vissza lehet élni azzal, hogy különböző felhasználóknak adod ki magad. Ez megtévesztésre alkalmas, a szabályzatban pedig benne van, hogy tilos a többi felhasználót megtéveszteni, így a moderátor már ez alapján meg fogja tagadni a kérést.
Az pedig valóban a te felelősséged, hogy milyen felhasználónevet választasz. Lehet 12 évesen viccesnek találod a redvás szendvics vagy gennyes tus felhasználónevet, 22 évesen pedig már nem tudsz azonosulni velük, ilyenkor annyit tehetsz, hogy új fiókot regisztrálsz és azt használnod.
2021. júl. 30. 15:22
14/21 anonim válasza:
13.Érdekes hogy minden más oldalon szinte lehet nevet változtatni mint twitter, quora, reddit stb..ott is kb ugyanez a logika hogy visszaélés..de ott mégis van mint lehetős.g
2021. aug. 23. 12:26
15/21 anonim válasza:
Kevered a fióknevet és felhasználónevet. Az egyik fix, és a fiókot azonosítja, csak regisztrációkor lehet megadni (vagy a rendszer generálja, mint ID) és nem változtatható, mivel az a fiók egyedi azonosítója. A felhasználónév lehet szabadon választható vagy módosítható úgy, hogy mellette a fióknév/ID fix marad, és azzal a fiók úgy beazonosítható és megnyitható marad, hogy akár hetente lehet más felhasználóneved. Az ID-ből mindig látni fogják, hogy ugyanarról a fiókról van szó.
2021. aug. 23. 13:35
16/21 anonim válasza:
15-ös! Biztos, hogy te a kérdésre felelsz? Nem, itt nem lehet megváltoztatni a nevet. Nincs is kétféle. Miről hablatyolsz?
2021. aug. 23. 13:48
17/21 anonim válasza:
#14-re válaszoltam, mivel ő volt az utolsó kommentelő. Lehet nem volt egyértelmű.
2021. aug. 23. 13:50
18/21 anonim válasza:
15.köszönöm!
2021. aug. 23. 14:44
19/21 anonim válasza:
És hol látszik, hogy annak idején milyen felhasználónevet írtam? Most csak az email címem látszik, s alatta a kérdés, hogy akarom, hogy látszódjon-e a nevem, de azt nem írja, hogy mi a felhasználónevem, én meg nem emlékszem.
2021. okt. 10. 14:27
20/21 anonim válasza:
A bal felső menüsor tetején, a logó alatt van a felhasználóneved és jelenlegi szinted egy kék dobozban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!