Hány profilodat törölték eddig ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 14:08
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9-nél többet
56 szavazat
4/9 anonim válasza:
A rekorder szerintem a szórakozás kategóriában ténykedő troll, aki még Petra Frey-s kérdéseiről volt híres, de most már rengeteg félét irkál ki. neki szerintem heti szinten törölnek pár profilját.
5/9 anonim válasza:
5.! Én semmi logikát nem látok abban, amit írsz.
Profilt akkor törölnek (nem törölnek, csak letiltanak), ha sorozatosan megszeged a szabályokat.
Ha mindenhová ellentétes dolgot írsz, mint a többiek, akkor az értékelésed fog csak romlani.
6/9 anonim válasza:
Mit gondolsz, a törölt válaszok is szabályszegőek voltak?
7/9 anonim válasza:
Én még láttam. Nem volt az, csak marhaság. A válaszoló azt írta, hogy akinek nem törölték egy profilját sem, annak nincs önálló véleménye.
Most így az 5-6-7 (jelenlegi ötös persze) már szabályszegőnek gondolom.
De annak sem látom semmi értelmét, hogy legyen itt még harminc igen/nem válasz.
8/9 anonim válasza:
"Nem volt az, csak marhaság."
Akkor máris kiderült, hogy tényleg nem a szabálynak megfelelés a szempont törlésnél.
9/9 anonim válasza:
2, mert megadtam régebben a koromat. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!