Másnak is tele van a gyakorikérdések.hu reklámmal, vagy a telefonom lett vírusos?
Ha nincs reklám, miből tartsa fenn magát egy oldal? Mindenhonnan letörölnéd inkább magad, ha megszűnnének a reklámok, és cserébe havidíjas lenne akár egy Youtube, Gmail, Facebook, Instagram, vagy épp a gyakorikerdesek.hu.
Az internetszolgáltatónak az elérés biztosításáért fizetsz, nem a tartalomért.
Nekem is pont ilyen. Safariról (mint neked) és a laptopon is (Win) Firefox alatt is... Szóval megnyugodtam, én is azt hittem, hogy nálam van a baj, de nem.
Ugyanitt: inkább itt kérdezek meg valamint, "arc nélkül", mintsem FB-on, "arccal"
"Az internetszolgáltatónak az elérés biztosításáért fizetsz, nem a tartalomért."
Hát pedig másra nem jó, csak arra, hogy a tartalmakat, az oldalakat elérd. Érdekes, régen nem volt ennyi reklám sehol, mégsem halt éhen senki pont emiatt. Persze nem elég egy kép, most videós reklámok is vannak egyes oldalakon, amiknel feltétlenül muszáj elindulni a jobb alsó sarokban, hogy az oldal még lassabban töltsön be. Más reklám elfoglal egy egész sávot, és ha ki x-eled, a helye ott marad. És akkor most van ez, hogy alig lépsz be egy oldalra, már az egész képernyőt eltakarja egy reklám. Ne is mond, hogy ez téged nem idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!