Miért nem lehet választ adni a kérdésekre?
Na azt én sem tudom :( De én olyan kérdést tettem fel amelyről megoszlik a vélemény
szerintem csak arra a kérdesre válaszolnak egyessek amelyik szimpatikusak nekik vagy nekik is hasznuk van a válaszokból
Szia.
Az eldöntésprobléma a következő feladatot jelenti: adjunk meg olyan algoritmust,amellyel tetszıleges logikai formulák azonos igaz volta eldönthet. Persze ilyen algoritmus bizonyíthatóan nem létezik (feltéve persze, hogy az algoritmus intuitív fogalma alatt azt értjük, ahogyan azt ma egzakt módon tárgyalni szokás). Mindenesetre bizonyos speciális formulaosztályokra
megoldható az eldöntésprobléma és bizonyos típusú formulákra sikerül...ennyi.. Church eredményét népszerően
úgy szokták mondani, hogy vannak abszolúte megoldhatatlan problémaseregek, míg Gödel
tétele axiómarendszertıl függı, relatíve eldönthetetlen problémák létezésére mutat rá.
Szerintem sokszor azert nem, mert egyszerubb lenne a googlet hasznalni, en nagyon sokszor odairnam, hogy hasznald a googlet. De nem teszem, hiszen tudom hogy nem tetszik ez a valasz senkinek.
Amikor szinte ugyanazokat a kerdeseket latom szinte naponta, akkor mit lehet valaszolni? Lehet utananezni itt, mert millio olyan kerdes volt mar es erkeztek arra valaszok.
Nagyon sok olyan kerdes is van, hogy pl. milyen sampont hasznaljak? Hat, konyorgom, kb. 50 fele sampont lehet kapni, most erre megint mit lehet valaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!