Miért történik meg?
Figyelt kérdés
Nálatok is van az a ügy amikor bejöttök a oldalra új nap aztán lefagy az oldal?
Csak újra kell tölteni és megvan oldva.
Nálatok is megesik vagy csak nálam?
2021. jún. 25. 15:17
A kérdező szavazást indított:
Nálam is
Nálam nem nálad lehet valami
15 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nálam sokszor nem lehet értékelni, csak újratöltés után.
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem vagyok egyedül...
2021. jún. 25. 16:09
3/8 anonim válasza:
Nem, Gézu, nem... :D
Pár napja meg már egészoldalas reklámok is vannak.
4/8 A kérdező kommentje:
Csoda hogy én adblock-ert használok :P
2021. jún. 25. 17:05
5/8 anonim válasza:
Naponta többször is belépek, és semmilyen rendellenességet nem észlelek.
Asztali PC-ről használom, és csak onnan. Legtöbbször OPERA böngészőt használok hozzá, ritkábban Google Chrome, vagy Mozilla Firefox böngészőt, elvétve Microsoft Edge böngészőt.)
6/8 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam semmilyen problémát.
7/8 anonim válasza:
Nálam is ugyanaz a probléma, mint ami az első válaszolónál. Gyakran csak újratöltés után tudom értékelni a válaszokat. Az egész oldalas reklámok kevésbé zavarnak engem, mint a felugró kisebb reklámablakok, hiszen a nagyobb reklámokat egyszerűbb bezárni, illetve nálam ritkábban is jelennek meg.
8/8 anonim válasza:
Nálam is volt már olyan, hogy újra kellett töltenem az oldalt az értékeléshez. Igaz, nem sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!