Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A törölt kérdéseim és válaszai...

A törölt kérdéseim és válaszaim számát hogyan tudom 4%ról 3%ra csökkenteni?

Figyelt kérdés

Ez az adat már régebb óta így áll, és, hogy ezt csökkentsem a következő szint elérése érdekében írtam értelmes válaszokat, és néhány kérdést is, de hiába.

Esetleg csinálhatnék valamit hogy az a 4% 3%ra csökkenjen?

Köszönöm a válaszokat!

2021. jún. 23. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Minél több válaszod és kérdésed lesz, annál kisebb lesz az a százalék, ha közben nem törölnek még kérdést vagy választ.
2021. jún. 23. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Ez sima százalékszámítás. Ha X kérdésed van és Y törölt, akkor X/Y=4%. Hogy lesz az eredmény kisebb? Ha nagyobb számot osztasz el egy kisebbel. Azaz több olyan választ vagy kérdést írsz ki amit nem törölnek.

Ha van összesen 100 kérésed és válaszod és abból 4 törölt, az 4/100=4%. De ha van 150 és abból 4 törölt, akkor az már 4/150=2,66% - és rögtön beestél 3% alá.

2021. jún. 23. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
2021. jún. 23. 12:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 23. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A válaszok, kérdések milyensége (menyire „értelmes”), nem számít. Ne olyan legyen, amit törölnek, mert törlés esetén nő a törölt kérdések+válaszok aránya. Ezrével vannak olvasható, tehát nem törölt sete-suta kérdések és butácska válaszok. Darab, darab. Ezek legfeljebb csak az olvasónak fájnak, de ez önmagában nem ad okot a törlésre. Ne legyen szabályszegőnek ítélhető, mert akkor, törlik.

Ha megírod, hogy hány válaszod és hány kérdésed van, akkor darabra pontosan megírom, hogy mennyi új kérdést+választ (lehet, csak az egyiket is) kell írnod a várt 4%-ról 3%-ra csökkenéshez.

(Válaszaid és kérdéseid darabszámát a szintek és jogosultságok közt tudod megnézni, ahol a törölt %-ot és a következő szinthez szükséges feltételeket nézted. Zárójelben van, hogy hány válaszod, illetve, hogy hány kérdésed van.)

2021. jún. 24. 08:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Amikor meg akartam nézni a számokat vettem észre, hogy elértem a 3%ot, és köszönöm a segítséget!

2021. jún. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!