Jó lenne ha egy kérdést többször is lehessen reportolni?
Reportolok egy kérdést bízva abban, hogy a modi a megfelelő kategóriába rakja, ahol a kérdező fog kapni értelmes, érdemi válaszokat is... de nem... átrakja egy olyan kategóriába ami köszönő viszonyvban sincs a témával.
Szoktam választ írni hogy hova rakja, de sokszor még akkor sem oda rakja.......
E miatt sok kérdés nem kerül olyan emberek elé akik nem csak specifikus kategóriákat, témákat nézegetnek.
"Te most mire akarsz menni azzal hogy lehessen többször is reportolni? Nem elég 1? "
látom nem értetted meg
azért lenne jó, mert feltesz valaki egy kérdés az egyéb/egyébbe, mert nem tudja hova kellene tenni, vagy csak nem ismeri az oldalt, nem találja a kívánt kategóriát.
én ezt reportolom, mert amúgy értelmes kérdés és tudnának a kérdezőnek segítni ha jó kategóriába kerül a kérdés és látják azok akik az adott kategóriában szakértenek.
De a modi egy totál másik kategóriába rajka a kérdést. És ekkor lenne jó ha mégegyszer tudnám reportolni. Nem szoktam spemelni, nem szoktam trollkoni, én tényleg segíteni járok ide! igen lehet hogy te nem láttál még ilyen válaszolót, de létezünk! :)
szoktam azt csinálni hogy beírom válaszba hogy melyik kategóriába tegye a modi a kérdést, de tapasztalaom szerint ekkor sem mindig oda kerül ahova kellene.
"De a modi egy totál másik kategóriába rajka a kérdést. És ekkor lenne jó ha mégegyszer tudnám reportolni"
Ha olyan nagy a baj, majd jelenti más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!