Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem nő a rangom? (Többi...

Miért nem nő a rangom? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval ahoz, hogy szintetlépjek teljesíteni kell feltételeket.Pl:

Legyen 30 napos regisztaciód

VAGY

Tegyél fel 25 kérdést

Én teljesítettem az egyik feltételt, de nem akar nőni a rangom. Miért van ott a "VAGY" ha az összeset meg kell csinálni? Másnak hogyan működik?

2021. jún. 9. 14:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A vagylagosakból, elég az egyiket.

De van ott még más is felsorolva.

2021. jún. 9. 14:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van, de azok is ki vannak pipálva. A "vagy" alatt minden megvan. De nem akar nőni, mert a "vagy" felett nincs még egy teljesítve.
2021. jún. 9. 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj már róla egy képernyő fotót, hadd nézzük meg.
2021. jún. 9. 14:59
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Rosszul értelmezed a leírást. A "VAGY" az a kérdések és válaszok száma között van, nem pedig az első kettőt választja el a másik háromtól.

5 feltételből 4-nek kell teljesülnie a szintlépéshez:

- Az elsőnek (regisztráció ideje)

- ÉS a másodiknak VAGY harmadiknak (kérdés vagy válasz száma)

- ÉS a negyediknek (válasz hasznossági százalék),

- ÉS az ötödiknek (törölt kérdések és válaszok száma).

2021. jún. 9. 15:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Kb így, néz ki:

(X)30 napos regisztráció

(Pipa) válaszaid minimum 50

VAGY

(Pipa) kérdéseid minimum 25

(Pipa) 55%ban hasznos a válasz

Képet nem tudom hogyan kell küldeni

2021. jún. 9. 17:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Még egy hiányzik, a törölt kérdések vagy válaszok aránya, ott is pipának kell lenni, és a limit alatti értéknek.
2021. jún. 9. 17:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Az is pipa
2021. jún. 9. 17:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog még jöhet szóba:

- pont mára érted el a szintlépést, de nem történt meg még a statisztikák átszámolása, az éjszaka lesz

- 5-ös szinten vagy, és ez a jelenlegi maximum.

2021. jún. 9. 18:04
 9/15 A kérdező kommentje:
3as szinten vagyok. A fent leírt helyzet már egy hete tart
2021. jún. 9. 18:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nemigen úgy néz ki, ahogyan leírtad.

A következő szinthez szükséges fejezetcím alatt (ami, ha 3. jogosultsági szinten vagy, akkor a 4. szintet jeleneti):

1.) Van olyan szöveg, hogy „Regisztrációd legalább 30 napos.”, de ha teljesült, akkor nem X hanem pipa van az előtte levő négyzetben.

2.) Az követelmény, amit írsz, hogy pl. „Válaszaid száma legalább 50”, de utána dőlt betűkkel, zárójelben ott van pl. hogy (63 𝘷𝘢́𝘭𝘢𝘴𝘻𝘰𝘥 𝘷𝘢𝘯.); illetve itt vagylagosan követelmény a legalább 25 kérdés, ami után szintén ott van zárójelben, hogy hány kérdésed van.

A válasz-, illetve kérdés darabszám követelményből elegendő az egyiket teljesíteni.

3.) Az is csak követelmény, hogy a válasz hasznossági százalékod legalább 55% legyen, de azután is ott van zárójelben, hogy a tiéd mennyi.

4.) És nem írtad, de a törölt kérdéseid és válaszid számára is van egy határ, amit nem haladhatnak meg, és ott is ott van zárójelben, hogy ténylegesen mennyi.

Az 1.) – 4.) feltételek mindegyikének teljesülnie kell a továbblépéshez.

Erős kétségem van afelől, hogy már egy hete teljesítve van mind a 4 feltétel és mégsem nőtt a jogosultsági szinted.

2021. jún. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!