Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mikor van a gyakorin holt óra...

Mikor van a gyakorin holt óra amikor szinte senki nincs fenn és ír kérdést?

Figyelt kérdés
Gondolom még éjfél-1-2 körül még vannak itt a szokásos troll, provokatív, értelmetlen kérdések, de olyan 3kor és 4 között mintha üres lenne, többször újratöltöm de semmi új kérdés ami fura ahhoz képest, hogy éjszaka is fenn vannak itt azért de ilyenkor senki. Se új válaszok a kérdésekre.

2021. jún. 4. 03:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kb 3-5 között tűnik el mindenki.

Ma éjszaka nem tudtam aludni, fent voltam, de szerintem totál egyedül 😅

2021. jún. 4. 06:10
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Én is fent voltam, csak épp aludtam.
2021. jún. 4. 06:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztaltam, éjfél körül még elvétve jön kérdés, de válasz már nem igen.

Reggel mikor olvasgatok vissza, akkor meg olyan fél három-háromtól szoktam látni válaszokat.

#1 Minimum ketten voltunk,de úgy látszik túl nagy az oldal, nem futottunk össze.😂

Szerintem most, hogy bejött a jó idő, kora este érdemes kérdést kiírni ha választ is kapni akar rá az ember.

Meg talán még a reggeli ébredezős órákban vannak itt.

2021. jún. 4. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ti teljesen más időt írtok mint amit én szoktam tapasztalni, pedig elég gyakran itt vagyok 1-2 óráig. És éjféltől már tényleg alig látom, hogy valaki is válaszolna. Mintha egyedül lennék az oldalon. 😅

#3 voltam

2021. jún. 4. 13:36
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :D

én is fenn voltam de csak ezt a kérdést tettem ki és ahogy látom reggelig nem is jött volna válasz. érdekes amúgy.

lehet akkor tényelg mindenki alszik már.

2021. jún. 4. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert alszanak és dolgoznak? Meglepő , igaz?
2021. jún. 4. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
6-ja nagyon hallod.:O..nem is gondoltam erre hogy nem mondod!
2021. jún. 4. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!