Hogyan tudnám elérni, hogy bármilyen kérdést teszek fel, ne tiltsák le?
Ha a szavakban bizonyos helyekre betűk helyett számokat teszek, akkor vajon lehetséges? Pl. műv3'52i kép3k a2 3mb3ri t3stről.
Van valakinek valamilyen trükkje?
Ez a kérdés egy teszt is egyben. Ha nem tiltja le az oldal, akkor működik a számos megoldás.
Nincs itt semmiféle trükk. Tegyél fel értelmes kérdést, legyen jó a szöveg helyesírása, hozzá passzoljanak a kulcsszavak. Ennyi.
A számos tatikád miatt értelmezhetetlen az a szöveg, tehát a szabályzat értelmében helyesírásilag kifogásolható.
Tiltás lesz újból a vége.
Bár lehet, hogy az összes kényes szónál alkalmaznom kell a számokat, szóval, ha most törlik is ezt a kérdést, attól még lehet, hogy működik, csak alaposabbbak kell lennem.
Amúgy a tiltás szó helyett végig a törlés szóra gondoltam a kérdésemben is.
#3 Egyszer válaszként azt írtam, hogy "használom az ikes igék hagyományos ragozását (pl. egyék, igyék)". Ezt, mint trágárt, sértőt törölték.
Egy másik posztban, amit csak olvastam, valaki "csicska börtöntölteléknek" nevezte a kérdezőt. Ez nem volt sértő, ez maradhatott.
Ennyit a logikáról.
Szerintem ezt is törölni fogják.
"Az oldal" nem tilt semmit.
Van egy alap trágárságszűrő, amit természetesen könnyű kicselezni, Minden utólagos törlést a moderátorok intéznek a felhasználói bejelentések hatására.
Nincs véletlenszerűség benne. Emberek ellenőrzik a kérdést, és ha te ki tudtad találni egy szó elmaszkolását számokkal, egy másik ember ugyanúgy képes azt elolvasni és értelmezni. Ne akard hülyének nézni a moderátort, hogy a torzítva vagy virágnyelven kiírt szabálysértő kérdés majd átcsúszik az ellenőrzésen.
Ne tegyél fel az oldal szabályzatát sértő kérdéseket, és akkor nem fogják törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!