Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Hogyan tudnám elérni, hogy bármilyen kérdést teszek fel, ne tiltsák le?

Figyelt kérdés

Ha a szavakban bizonyos helyekre betűk helyett számokat teszek, akkor vajon lehetséges? Pl. műv3'52i kép3k a2 3mb3ri t3stről.

Van valakinek valamilyen trükkje?

Ez a kérdés egy teszt is egyben. Ha nem tiltja le az oldal, akkor működik a számos megoldás.

2021. máj. 30. 06:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Nincs itt semmiféle trükk. Tegyél fel értelmes kérdést, legyen jó a szöveg helyesírása, hozzá passzoljanak a kulcsszavak. Ennyi.

A számos tatikád miatt értelmezhetetlen az a szöveg, tehát a szabályzat értelmében helyesírásilag kifogásolható.

Tiltás lesz újból a vége.

2021. máj. 30. 06:55
 2/25 A kérdező kommentje:

Bár lehet, hogy az összes kényes szónál alkalmaznom kell a számokat, szóval, ha most törlik is ezt a kérdést, attól még lehet, hogy működik, csak alaposabbbak kell lennem.

Amúgy a tiltás szó helyett végig a törlés szóra gondoltam a kérdésemben is.

2021. máj. 30. 06:56
 3/25 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, köszönöm, bele se gondoltam, hogy elolvassam a szabályzatot, hehe. A kérdésem értelmes volt, amit töröltek, csak kifogásolható.
2021. máj. 30. 06:58
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Hát akkor ne tegyél fel kifogásolható, beteg kérdéseket.
2021. máj. 30. 07:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

#3 Egyszer válaszként azt írtam, hogy "használom az ikes igék hagyományos ragozását (pl. egyék, igyék)". Ezt, mint trágárt, sértőt törölték.

Egy másik posztban, amit csak olvastam, valaki "csicska börtöntölteléknek" nevezte a kérdezőt. Ez nem volt sértő, ez maradhatott.

Ennyit a logikáról.

Szerintem ezt is törölni fogják.

2021. máj. 30. 07:40
 6/25 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, nem tettem fel beteg kérdést, és az 5. válaszoló alapján úgy gondolom, random maradnak fent vagy törlődnek le dolgok, szóval amíg nem tilt le az oldal, addig minden oké, csak szerencse kérdése.
2021. máj. 30. 07:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Az oldal" nem tilt semmit.

Van egy alap trágárságszűrő, amit természetesen könnyű kicselezni, Minden utólagos törlést a moderátorok intéznek a felhasználói bejelentések hatására.

2021. máj. 30. 08:03
 8/25 anonim ***** válasza:
82%

Nincs véletlenszerűség benne. Emberek ellenőrzik a kérdést, és ha te ki tudtad találni egy szó elmaszkolását számokkal, egy másik ember ugyanúgy képes azt elolvasni és értelmezni. Ne akard hülyének nézni a moderátort, hogy a torzítva vagy virágnyelven kiírt szabálysértő kérdés majd átcsúszik az ellenőrzésen.

Ne tegyél fel az oldal szabályzatát sértő kérdéseket, és akkor nem fogják törölni.

2021. máj. 30. 08:03
 9/25 A kérdező kommentje:
7. válaszoló, ooooooh, szóval a felhasználók jelentették. Köszönöm, ez igazán hasznos infó. Nyilván gondoltam erre az eshetőségre is, de így már akkor biztos.
2021. máj. 30. 08:34
 10/25 A kérdező kommentje:
8. válaszoló, az 5. válaszoló alapján nem tartom logikusnak, hogy ez lenne a helyzet.
2021. máj. 30. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!