Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt mindenkinek elment az...

Itt mindenkinek elment az esze ma este?!

Figyelt kérdés

Én vagyok a legnagyobb marha, hogy itt lopom az időmet esténként... Kikérném az értelmesebb felhasználók véleményét, hogy én gondolok valamit rohadtul rosszul, vagy tényleg ennyi idióta hülye ember van ezen az oldalon.

Írtam ma délután egy ismerkedős kérdés alá egy terjedelmesebb monológot, amiben kifejtettem, hogy tapasztalataim szerint a lányfelhasználók hamarabb ghostingolnak. Senkit nem szóltam le, vagy ilyesmi, csak szerintem a lányok (illetve nők) hamarabb eltünnek, ha ellaposodik a párbeszéd, vagy nem okés valami. Valaki pedig ezt annyira magára vehette (legalábbis az írásából ezt éreztem), hogy egyből megvádolt engem, hogy én biztos pasizgatok is és ekkora tapasztalatom van a témában. Ja és a szokásos "kést állítok egy mosolygós smiley-val a másik hátába" -féle módszert alkalmazta, amitől már a falra mászok.

Egy másik eset: Srác írja, hogy 24 évesen nem volt még barátnője. Mondom neki, nekem se még 20 évesen, és burkoltan utaltam rá, hogy ne búsuljon, legfontosabb az, hogy ne legyen kapcsolatfüggő, foglalja el magát valami érdekes tevékenységgel, majd jön úgy is egy nő az életébe, akit tud majd szeretni és ő is szeretni fogja őt. Erre törlik a válaszom... De a "nem itt kéne ismerkedni" , meg a "minden nő pénzéhes k*rva" kommentek ott maradhattak.

Igen, tudom, hogy túlreagálom és eléggé komikus, hogy ilyenen felhúzom magam, de már nem bírom. Ez az oldal egy igazi görbetükör az egész országunkra nézve. Nem is csodálom, hogy sokan itthagyták már Magyarországot. Valóságban ugyanez megy, hogy az emberek minden szarra ugranak, keresik és megtalálják a konfliktust és senki nem fogad el senkit se.

2021. máj. 24. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ma este hanem mindig is ilyen volt a gyakori mivel név nélkül írhat az ember minden hülyeséget...itt viszont kevés értelmes választ lehet kapni mégse értelmes kérdés is akkor is valami nyomi úgy érzi bedob egy tré viccet mikor más meg rendes válaszokat várna..Amúgy mostanában a karantén miatt gondolom többen jönnek ide meg hát most az ünnep is volt ugye.
2021. máj. 25. 03:50
 2/5 anonim ***** válasza:
2021. máj. 25. 09:40
 3/5 A kérdező kommentje:

#2 <-

Jézusom... Unalomból jelentgetés :D . Csak én vagyok az egyetlen, aki nem jelentget, meg tilt le senkit? Előbbi esetben visszalépek és nem foglalkozok a kérdéssel, ha mondjuk kifogásolható benne valami, utóbbi esethez meg annyit fűznék hozzá, hogy sose volt még okom tiltani valakit.

Mondjuk én se lepődök meg már semmin se:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

3. válasz az enyém (bár lehet, hogy törlik addig :D ), és valahogy nem fér a fejembe, hogy a sok nemleges válasz jobb értékelést ért el (úgy, hogy én még le is értékeltem), mint az én valós történetem. Ennyire bántja az embereket, hogy én nem állok a távkapcsolat oldalán? Szerintem egy toxikus, sehova nem vezető állapot, hamis ígéretekkel tűzdelve. Ennyi. Ennyire fáj az embereknek, hogy nekem nincs jó véleményem a jelenségről? Távol álljon tőlem, hogy magasztaljam magam, de én soha nem sértődök meg olyanra, akinek teljesen más a véleménye, mint az enyém (engem az érdekel, hogy normálisan fogalmazzon). Puzsér Róbert, Zacher Gábor és Winkler Róbert munkásságát úgy imádom, hogy (enyhe túlzással) semmiben nem értek velük egyet (főleg, hogy Winkler pont azokat az autókat szólja le, amikre én hajlandó vagyok felszentelni az egész fiatalkorom), mégis örömmel követem őket. Más eset is eszembe jutott: Senki nem érti, hogy nekem miért tetszenek a 3 ajtós autók. Semmi különös, csak optikailag szebbnek tartom őket és nincs szükségem 5 ajtósra. Senkire nem sértődök meg, ha nem tetszik, de tényleg, még kérem is az embereket, hogy mondják el nyugodtan, hogy nem tetszik, mert legalább annál hitelesebben tudok poénkodni azzal, hogy szarul vagyok bekötve fejben :D . Ezért van 5 ajtós autóból több, mert az embereknek az kompromisszummentesebb. És ezek után tudjátok mi volt a poén? Az emberek pont azon sértődnek meg, hogy én nem sértődök meg :D . Ezért nem megyek autóstalálkozókra, ugyanaz megy ott is, mint ezen az oldalon. Bántja az ember fülét, hogy nekem nem kell kabrió, sportkivitel, meg dízel. Semmi bajom velük, egyszerűen csak nem olyan az élethelyzetem, hogy akarjak ilyen autót. És megsértődik :D . Valamit nagyon rosszul csinálok szerintem :D . Az a szomorú igazság, hogy sokkal jobb egyedül lenni. Ha az embernek van párja, 3-4 haverja, meg időnként beténfereg társaságba, az bőven elég már.

2021. máj. 25. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:

2.azt én tettem ki! :D

vagy már ezt se lehet? nem törölték..

2021. máj. 25. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:

De, végülis ki lehet tenni, ugyanakkor véleményünk lehet a kérdésedről. Ha hadjáratot indítanék egy számomra unszimpatikus kérdés ellen, akkor elhitelteleníteném az eddigi gondolataimat. A te kérdésedet se jelentettem, mert egyrészt van jobb dolgom ennél, másrészről akkor ugyanolyan lennék, mint akiket korábban leszóltam. Egyébként valóságban se vagyok egyáltalán spiclivérű, akit ha sérelem ért, egy felvétellel együtt szalad a rendőrségre. Lokálisan próbálom megoldani a problémákat, defenzív módszerekkel. Épp ezért se fogok senkit se betámadni, se ezen az oldalon, se a valóságban.

Lehet, hogy nem való nekem ez az oldal :D ...

2021. máj. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!