Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A válasz hasznossági százalék...

A válasz hasznossági százalék mi a fene? És mikor lesz magasabb értékű?

Figyelt kérdés
Azt jelenti, hogy engem miként zöldeznek-pirosoznak, vagy azt, hogy én hogyan zöldezek-pirosozok mást? Nem értem...
2021. máj. 16. 02:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is feleslegesnek tartom a pontozási rendszert ezen az oldalon, főleg ebben a formájában, de ebbe nekünk, egyszerű felhasználóknak nincs beleszólásunk. Írtam már, hogy ne mérgelődjünk ezen, jobb a békesség! :D
2021. máj. 16. 21:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Kaptál is egy zöldséget. :) Kettes szinten például nem tudom benyomni, hogy ha egy kérdés rossz kategóriában van.
2021. máj. 16. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

2012 óta vagyok az oldalon. Pár hétig voltam 80%-os.

Azt kivéve stabilan 78-79%-on állok, és nem csordaszellem miatt. Gyakran lepontoznak, gyakran alaptalanul. Amióta ezek a szintek vannak, fixen 5-ösben vagyok. Ha visszaesnék, sem lennének álmatlan éjszakáim. Sőt, akkor sem, ha teljesen kipontozódnék, és tiltanának. Ezer más érdekesebb dolog van a világban.

Na a lényeg az, hogy ha nem mész fejjel a falnak, ha nem trollkodod szét az oldalt, akkor olyan nagy dolog nem történhet a minősítésed körül.

2021. máj. 25. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!