A válaszolók százaléka nekem is hiányzik. Nem jó ez így, hogy nem lehet tudni, különböző válaszolók vagy egy ember írt egy kérdéshez.
Vagy vissza kellene állítaniuk, vagy valamit kitalálni erre. Jó ez a kategóriánkénti százalék, de kiírva pontosan, nem így hozzávetőlegesen pipázva.
Szerintem ezt sokan hiányolják.
A százalékokat így is láthatod.
A magadét a szintednél, vagy a toplistáidnál, másokét pedig amikor a válaszon megjelennek a piros, vagy zöld körös százalékolások, akkor a körre kattintva kimutatja: hányan (hány százalékosok), és hogyan (hasznos-zöld/félig-szürke/nem hasznos-piros) értékelték a választ.
Igaz, a kérdezők százalékát nem lehet látni, de valamennyire lehet következtetni a pipák számából. Mondjuk ez is kategóriánként változhat, hiszen nem mindig, és mindenhez szól hozzá mindenki.
Már megszoktam az újít, szerintem jó ez, a kezdeti gyermekbetegségeket viszonylag hamar javították.
A reklámokat nem tudom, miért vetted bele a szavazásba az új verziónál, én pontosan ugyanakkora, ugyanúgy elhelyezett reklámokkal találkozom, mint a régi verziónál.
"A válaszolók százaléka nekem is hiányzik. Nem jó ez így, hogy nem lehet tudni, különböző válaszolók vagy egy ember írt egy kérdéshez."
Ezért nem kéne ennyi anonim !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!