Mennyi ideig tart a korlátozás?
Leveleztem priviben valakivel innen a GYK-ról, és mivel már jü pár napja nem láttam a kommentjeit rákérdeztem. Azt mondja, letiltották, ezt az üzenetet kapta:
"a felhasználói fiókod korlátozásra került."
Ilyenkor mennyi ideig tart ez a korlátozás? VAgy ez örökre kitiltást jelent polkorrekten megfogalmazva?
Köszi, 3-as.
Vajon akkor miért nem azt írják, hogy kitiltás.
A korlátozás az egy átmeneti és részleges jellegre utal normál esetben.
Lsd. járványügyi korlátozások.
A korlátozás ebben az esetben jelenti, hogy bizonyos funkciók használatát megvonják. Ha tiltva lenne, semmit nem tudna csinálni. Korlátozás alatt viszont kérdést/választ/üzenetet nem tud írni, de az oldal többi funkcióját használhatja.
A járványügyi korlátozás is azt jelenti, hogy bizonyos jogok és lehetőségek megvonásra kerülnek. Az, hogy ez ideiglenes, már csak a rendeletek szövegéből derül ki, például hogy visszavonásig érvényes. A gyakorikerdesek.hu-n is visszavonásig érvényes a fiók korlátozása ebből kiindulva, csak nincs és nem is lesz meghatározva a lejárat ideje.
(mindenesetre ha nagyon friss dologról van szó, meg kell várni az első 24-48 órát, hátha változik valami. Ha nem, és mondjuk egy hét után sem, akkor végleges, hiszen az oldal eleve nem tájékoztatott a lejárat idejéről, lévén olyan nincs).
5: milyen funkciója van még az oldalnak? :-)) - csak kíváncsiságképpen kérdem...
Olvasni regisztráció nélkül is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!