Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt a szexuális kategóriában...

Itt a szexuális kategóriában lehet ki tenni férfiként képet a testemrol hogy mondjanak véleményt vagy az is tilos?

Figyelt kérdés
Férfiként félmeztelen képet lehet?

2021. máj. 5. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Úgy tudom, hogy magánszemélyekről tilos erre az oldalra fényképeket feltölteni. Gondolom, te magad is magánszemély vagy, nem közszereplő, ráadásul nem is tudod bebizonyítani, hogy saját magadról tetted-e fel a képeket, vagy egy másik személyről. Sajnos valószínűleg ezzel megsértenéd az oldal szabályzatát és törölnék a kérdésedet.
2021. máj. 5. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Képet egyéb sem tudsz ide feltölteni, csak képfeltöltő linket tudsz bemásolni. De szerintem csináld nyugodtan, ha nem szexuális jellegű, akkor nem hős hogy bárkit zavarna. Vagy küldd privátban, annak akit érdekel 🤷‍♂️
2021. máj. 5. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát eddig én csak olyan kérdéseket láttam hogy törölték, ahol pl nemiszerv is látszott, vagy nyilvánvaló volt hogy másról - nem közszereplőről - mvolt feltöltve kép, és az enma kérdező amga volt.
2021. máj. 6. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!