IP címről kiderül, hogy az illető melyik országból ír?
Vagy, ha én olyan országból írok, ahol valami, ami az oldal szerint illegális nálunk nem az, akkor is törlik a kérdésemet?
Bocs a kacifántos megfogalmazásért.
"IP címről kiderül, hogy az illető melyik országból ír?"
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem feltétlenül - például ha VPN-t használsz, akkor akár másodpercenként különböző országhoz tartozó IP-címed lehet, miközben fel sem emeled a popsidat.
"Vagy, ha én olyan országból írok, ahol valami, ami az oldal szerint illegális nálunk nem az, akkor is törlik a kérdésemet?"
A gyíkhu-ra a magyar jogszabályok érvényesek. Semmi jelentősége annak, hogy te honnan írsz vagy hogy nálatok mi legális. A gyíkhu üzemeltetője a magyar jogszabályokat kell hogy figyelembe vegye és betartsa.
Miért volna illegális ez a kérdés? Hollandiáról van szó, az ottani törvényekbe ütközne az ilyen cselekedet (ha tiltanák), beszélni meg szabad róla.
3-as és 4-es, minden fűvel kapcsolatos kérdést törölnek, akkor is, ha csak elméleti. (Bezzeg a sok öngyilkos tini meg kamukérdéseket nem.)
Első, köszönöm a választ.
Akkor megismétlem, lassan, hogy megértsd: a kutyát nem érdekli, milyen IP-címről írsz. Az üzemeltető a magyar jogszabályokat tartja be, márpedig Magyarisztánban jelenleg - tetszik vagy nem - nulltolerancia van.
És bár világos, hogy nem akarsz Magyarisztánban bűncselekményt elkövetni, az pedig nem tartozik a magyar hatóságokra, hogy te mit csinálsz Hollandiában, az üzemeltető biztonságra törtkszik, ezért ha valaki jelenti a kérdésedet, nagy valószínűséggel törlésre fog kerülni.
Oké, de nem Magyarországon szeretné folytatni, arra pedig nem vonatkoznak az itteni törvények.
"Bezzeg a sok öngyilkos tini meg kamukérdéseket nem"
De bizony, az öngyi kérdések is mind törlésre kerülnek. A kamu már sokkal neccesebb, hiszen amilyen sötét a magyar fiatal, egy csomó kérdés, amire azt hiszed kamu, teljesen őszintén van kiírva (és van nagyon sok, ami nem tűnik kamunak, de az, csak pontszámnövelés a célja).
Szerintem beszélgetni a fűről továbbra sem illegális, fogyasztani meg terjeszteni az. Más kérdés, ha az üzemeltetők túlérzékenyek, túlbiztosítják magukat, vagy egész egyszerűen utálják a füvezést.
(u.i.: én nem a fűbe, hanem a szólásszabadságba vagyok szerelmes)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!