Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy lehet, hogy mostanában...

Hogy lehet, hogy mostanában egyre több kérdést írnak ki 16 év alattiak?

Figyelt kérdés
Korábban nem tűnt fel csak mostanában, hogy néha úgy rákattintok egy egy érdekes kérdésre és közli a kérdező, hogy 13 éves vagyok és segítséget kérek, 15 éves vagyok ismerkedni jöttem sok emojival stb...Ezek a kérdések meg ugye törölve lettek hiába voltam kíváncsi a válaszokra rányomtam majd csak az alkategóriás kérdéseket hozta be. Ennyien fittyet hánynak a szabályzatra, meg a regisztrálási feltételkehez? Mikor regisztráltam ugye be kell jelölni, hogy elmúltam 16 és ezt tuti megtetszik hisz nélküle regisztrálni se enged, és utána meg nyíltan kiírják hogy 13 éves vagyok és ha valaki egyből megemlíti akkor néha még ő kéri ki magának és persze törlődik utána. Régen talán más volt a korhatár itt, de mióta megismertem ezt az oldalt azóta van ez a 16 éves korhatár és mostanában tényleg egyre több 16 év alatti kérdezőt találok. Megjegyezném semmi gondom az oldallal, vagy akik vezetik csupán kíváncsi vagyok, hogy mások is felfigyeltek e erre a jelenségre és ti megszoktátok néha jegyezni, hogy hahó 16 év alatt nem is léphetsz be ide? Én néha megjegyzem de legtöbbször várom, hogy törlik e vagy megmarad bár az utóbbira nem volt példa még.

2021. ápr. 27. 17:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%
Lehet értelmesebben csinálni, pl annyi, hogy kiírják, lehet nem a korosztályodnak való tartalom lesz ha továbbmész, aztán ennyi, nem ez az add meg a korod, jelentsd ki, hogy elmúltál 16, 18 stb.
2021. ápr. 27. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!