Melyik troll kérdések a legidegesítőbbek?
Szia!
Én nem tudok konkrét felhasználókat, de számomra a leg idegesítőbb a folyamatosan felmerülő kérdés, miszerint:
"Melyik volt az első kérdés a gyakori kérdéseken?"
Vagy
"Lesz iskola az aktuálisan kitűzött napon?"
Már nem hiszem el, hogy az emberek tényleg ennyire életképtelenek, hogy a Google-t nem tudják használni!
Annyit kellene csak beírni, hogy mondjuk "gyakori kérdések első kérdés", és egy tucatnyi találat fog érkezni.
Vagy "Mikor lesz iskola?", és be fogja dobni a többszáz már előttünk feltett kérdést :)
Balázska, a munkaügyis troll kérdései. Mostanában az a kitalált sztori a fétise, hogy a főnöke visszarendelte őket a hómofiszból, viszont a kedvenc csókos dolgozók maradhatnak otthon, mert rettegnek a vítustól, de ő bezzeg hiába kéri ezt a főnökkel, őt kirúgással fenyegeti, ha nem megy be.
A Politika kategóriában meg van egy teljes lezárás- és totális diktatúrafétises troll, aki szerint minden oltásellenesnek életfogytig börtön vagy halálbüntetés kellene.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem ezzel a Balázskával kapcsolatban?
Melyik témában szokott tevékenykedni Balázska?
Én csak a kütyüs témákat, meg az egyéb kérdéseket, vagy néha a szórakozást szoktam nézegetni, és szívesen elolvasnák pár Balázskás kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!