Mik azok az okok, ami miatt egy felhasznalot torolhetnek? mert haveromat mult heten toroltek es nem erti hogy miert
Figyelt kérdés
vagy ezt hol tudom megnezni, leirja ezt valahol a gyk, mondjuk a szabalyzatban? mert en nem talalom. ok, hogy le van irva, hogy mit nem szabad, de hogy mi miatt torolhetnek valakit?2021. márc. 26. 20:47
1/5 anonim válasza:
A 16 év alattiak kerülnek törlésre.
2/5 A kérdező kommentje:
oooooooooo akkor azert! mert o 15 eves (en 17 vok nyugi :D)
2021. márc. 26. 21:17
3/5 anonim válasza:
Elég nehéz kirúgatni innen magad. Szidhatsz isten, hazát, admint és trollkodhatsz évekig többszörös accounttal és még csak felszólítást sem osztogatnak.
4/5 anonim válasza:
3-mas, azért nem egészen. Én pl egyszer hagytam magam úgymond vitába keverni, anyázás nem votl, de egy kérdést félig végigoffoltunk egy másik taggal, egy technikai kérdés kapcsán, na azért felfüggesztettek. Mondjuk utána moderátorok kedvesek voltak, mert írtam nekik mailt, hogy nem szoktam amúgy yilen lenni, és feloldották. De ebből kiindúlva korlátozzák a fiókot ha kell.
5/5 anonim válasza:
Nem ez a jellemző. Te így jártál. De a válaszokat nézve az ellenkezője inkább valós. Engedik, mert nem bírnak vele, annyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!