Újabban miért nem azokat a kommenteket törli a GYK ami BTK-ba ütközik, helyette azokat, akik erre felhívják a figyelmet?
Előbb is írhattad volna, hogy a politikáról van szó, így nem olyan meglepő a dolog.
Tudom hogy sokan tagadják, vagy egyszerűen nem akarnak tudomást venni arról, hogy a bérkommentelés egy létező jelenség az internetes fórumok felületén.
Nos nekem van olyan ismerősöm akinek ez a munkája. Bizonyos fórumokon előre meghatározott témákat kell generálnia, ezáltal is növelve a kattintások és az oldal látogatottságának az arányait.
És ugye ez úgy működik, hogy nyitnak egy témát majd a kommentelés bizonyos százaléka is ugyan attól (vagy azoktól) a bérkommentelőktől származik.
Szerintem itt is bizonyos százalékban megrendelésre készülnek ezek a provokatívnak ható kérdések a politikában.
A moderálás pedig...vagy egy túlbuzgó baloldali ember tevékenykedik ott önszántából, vagy egyszerűen van az az összeg amiért az oldal üzemeltetője belemet abba, hogy ezek a kérdések és válaszok kikerülhessenek az oldalra.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a legnagyobb népbutítás (világszinten is) jelenleg az interneten történik.
Mert oké hogy a tv-ben, rádióban, hírlapokban ferdítenek a valósággal kapcsolatban pártállástól függetlenül.
De nem hazudozhatnak össze vissza ordas nagy hülyeségeket, hisz az azonnal kiderülne.
Ellenben a neten semmi kontroll nincs, bárki bármit írhat, bárki üzemeltethet egy weboldalt amin azt hazudozik össze vissza amit akar.
És mire kiderül az igazság, addigra már bőven elég kárt okoztak az emberek agyában.
12
Itt szó sincs jobb meg baloldalról, nem tudom, hogy ezt hogy hoztad össze. Nem érdekel, hogy ki-miért kommentel, az érdekel, hogy a moderátorok mit csinálnak?
Naés?
Minden válasz a gyakori tulajdona. Azt törölnek, amit csak akarnak.
Szokj hozzá. Nemrég fegyverrel fenyegették azokat, akik oltakozni akartak, és kötelezték őket minden dokumentum törlésére. Ez az új divat.
Nem tulajdona, miről beszélsz? :D Még ilyet...
Azt törölnek, amit akarnak, ez igaz. Mondjuk, ha a emiatt a rendőrség rájuk nézne, akkor bajban lennének. A moderálás, és a törvények betartása az ők felelősségük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!