Milyen funkcióknak örülnétek ezen az oldalon?
"Szerintem ezt ki lehetne egyszerűen küszöbölni ha kipipáltatnak egy kis kockát hogy az összes felelősség a felhasználót terheli"
Ez nem ennyire egyszerű. Sőt.
"vagy fizethetnek egy alkalmazottat aki ellenőrzi a tartalmat."
Igen, és miből? Előfizetsz majd a gyíkhura, hogy kijöjjön legalább három ember fizetése, akik napi 24 órában ellenőrzik a feltöltéseket, utánajárnak mi jogvédett, nyomoznak, ügyvédi irodákkal, jogvédő hivatalokkal leveleznek? Ember, végiggondolod, mit vársz el vagy a gondolkodást már rég feladtad?
"És akkor is leírom a véleményem ha téged nem érdekel"
Ezzel önmagában semmi gond nincs.
"és annyiszor írom ki a kérdést ahányszor én akarom"
Ez viszont már ütközik a szabályzattal emlékeim szerint.
"Ha nem tetszik nem kötelező nézni a kérdést és ki is lehet kapcsolni az értesítést az érkező válaszokról."
Kösz a jótanácsot, de majd eldöntöm én, mit csinálok. Igazából csak próbállak meggyőzni minden héten, hogy baromság, baromság, baromság - és mégis mindig újra megkérdezed. Tudom, persze, nem te, csak épp pont ugyanazt, pont ugyanazokkal az indokokkal, pont ugyanolyan makacsul figyelmen kívül hagyva az ellenérveket.
Leírtam hogy én először kérdeztem szóval csak magadat égeted de nekem mindegy 😂
nem fogsz meggyőzni, a reklámból van bevételük amit bőven fordíthatnának szerintem a fejlesztésre de nem teszik. Ez meglátszik az oldal színvonalán és a moderációs stílusában is.
"Ez meglátszik az oldal színvonalán és a moderációs stílusában is."
Így van - és amit te nem akarsz megérteni, hogy ez az üzemeltetőnek tökéletesen meg is felel.
Szarnak ők arra, hogy neked mi tetszik vagy mi nem. Attól, hogy beleölnek egy halom pénzt a te luxusigényeid kielégítésébe, egy fillérrel több bevételük nem lesz.
Te adnál ki úgy egy csomó pénzt, hogy semmit nem kapsz érte cserébe? Mert ha igen, megadom a bankszámlaszámomat.
14: Nekem az a tapasztalatom, hogy tárgyilagos kérdéseknél nem nagyon van kötekedés, viszont megosztó kérdéseknél elszabadul a Pokol.
Így én azt a konklúziót szűrtem le, hogy nem szabad megosztó kérdéseket írni, mert agyonvernek engem és a hullámat a vízbe dobják.....
Picit megosztóbb témát ír ki az ember, hangsúlyozom nem gyűlölködő céllal, épp a gyűlölködés ellen szólaltam fel és tiszta lincshangulat alakult ki egyeseknél..........
"szinte már most is csak kötekedni járnak ide legtöbben"
A kommentjeid azt bizonyítják, hogy te garantáltan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!