Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen funkcióknak örülnétek...

Milyen funkcióknak örülnétek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Én pl. ha lehetne egyszerűbben képet feltölteni az oldalon belül, vagy legalább üzenetben, valamint ha lehetne törölni a saját kommentjeimet/kérdéseimet és ha a kommenteket az adott válaszok alá is lehetne írni (mint pl a Redditen vagy a Facebookon) és akkor nem lenne ez a zűrzavar hogy számozgatni kell egymásnak. Más ötletek?

2021. márc. 20. 18:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintem ezt ki lehetne egyszerűen küszöbölni ha kipipáltatnak egy kis kockát hogy az összes felelősség a felhasználót terheli"

Ez nem ennyire egyszerű. Sőt.

"vagy fizethetnek egy alkalmazottat aki ellenőrzi a tartalmat."

Igen, és miből? Előfizetsz majd a gyíkhura, hogy kijöjjön legalább három ember fizetése, akik napi 24 órában ellenőrzik a feltöltéseket, utánajárnak mi jogvédett, nyomoznak, ügyvédi irodákkal, jogvédő hivatalokkal leveleznek? Ember, végiggondolod, mit vársz el vagy a gondolkodást már rég feladtad?

"És akkor is leírom a véleményem ha téged nem érdekel"

Ezzel önmagában semmi gond nincs.

"és annyiszor írom ki a kérdést ahányszor én akarom"

Ez viszont már ütközik a szabályzattal emlékeim szerint.

"Ha nem tetszik nem kötelező nézni a kérdést és ki is lehet kapcsolni az értesítést az érkező válaszokról."

Kösz a jótanácsot, de majd eldöntöm én, mit csinálok. Igazából csak próbállak meggyőzni minden héten, hogy baromság, baromság, baromság - és mégis mindig újra megkérdezed. Tudom, persze, nem te, csak épp pont ugyanazt, pont ugyanazokkal az indokokkal, pont ugyanolyan makacsul figyelmen kívül hagyva az ellenérveket.

2021. márc. 20. 20:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Leírtam hogy én először kérdeztem szóval csak magadat égeted de nekem mindegy 😂

nem fogsz meggyőzni, a reklámból van bevételük amit bőven fordíthatnának szerintem a fejlesztésre de nem teszik. Ez meglátszik az oldal színvonalán és a moderációs stílusában is.

2021. márc. 20. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

"Ez meglátszik az oldal színvonalán és a moderációs stílusában is."

Így van - és amit te nem akarsz megérteni, hogy ez az üzemeltetőnek tökéletesen meg is felel.

Szarnak ők arra, hogy neked mi tetszik vagy mi nem. Attól, hogy beleölnek egy halom pénzt a te luxusigényeid kielégítésébe, egy fillérrel több bevételük nem lesz.

Te adnál ki úgy egy csomó pénzt, hogy semmit nem kapsz érte cserébe? Mert ha igen, megadom a bankszámlaszámomat.

2021. márc. 20. 20:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez a magyarok igényeit tükrözi leginkább :D pár éven belül úgyis halott lesz, szinte már most is csak kötekedni járnak ide legtöbben
2021. márc. 20. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

14: Nekem az a tapasztalatom, hogy tárgyilagos kérdéseknél nem nagyon van kötekedés, viszont megosztó kérdéseknél elszabadul a Pokol.

Így én azt a konklúziót szűrtem le, hogy nem szabad megosztó kérdéseket írni, mert agyonvernek engem és a hullámat a vízbe dobják.....

Picit megosztóbb témát ír ki az ember, hangsúlyozom nem gyűlölködő céllal, épp a gyűlölködés ellen szólaltam fel és tiszta lincshangulat alakult ki egyeseknél..........

2021. márc. 20. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

"szinte már most is csak kötekedni járnak ide legtöbben"

A kommentjeid azt bizonyítják, hogy te garantáltan!

2021. márc. 20. 21:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Ez nekem szólt 🤔 mert akkor olvasd vissza szerintem mégegyezer.
2021. márc. 20. 22:50
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Na, azért remélem nem lesz igaza annak aki a végét jósolja a gyakorinak...
2021. márc. 22. 12:53
 19/19 anonim ***** válasza:
28%
Online rádió ami a háttérben szól.
2021. márc. 24. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!