Miért nincs itt egy transznemű kategória?
"nagyon sokan vannak így„
Szerintem nincsenek olyan sokan azok akik nem tudják magukról hogy micsodák,esetleg pesten vannak sokan.
Én eskü nem értem ezt a nonbináris kategóriát, légyszi magyarázd már el nekem! Nem trollkodok, tényleg érdekel.
Ha valaki meleg, akkor is azonosítja magát férfiként vagy nőként, csak a szexualitása más.
Ha valaki transz, az is azonosítja magát férfiként vagy nőként, maximum rossz testbe született.
Mindenféle szexualitás van már, és ez teljesen jó így, sokfélék vagyunk, de mindegyik a férfiség-nőiség valamely variánsa.
De a nonbináris azt mondja, hogy ő se nem férfi, se nem nő, ha jól értem. Akkor mi? Csillámpóni?
*Valahogy* csak definiálod te is magad, nem? Olyan nincs, hogy nem vagy semmi.
Nekem ez egyszerűen nem fér a fejembe.
3. Ez nagyrészt igaz, de vannak emberek, akikkel csúfot űzött a természet, és valamilyen kromoszómahibával született.
A nemi kromoszómák beli eltérések elég érdekes állapotot idézhetnek elő. Pl. több női kromoszóma.
XX nő YX férfi (XY?), és hova sorolod pl. azt, aki XXXY?
4, arra találták ki a "harmadik nem" kategóriát, nem? Az még mindig nem egyenlő a non-binárissal, aki, ha jól értelmezem(?), nem azonosítja magát sehogy.
Láttam egyszer egy kérdést, ahol a kamasz lány (vagyis annak született) vérig sértődött azon, hogy az anyja a születési nevén hívja, meg "kislányomnak", mert az nem elég uniszex, és emiatt számára bántó..?
nagyon sok kategóriát lehetne még csinálni. Az elektronikus eszközökben is lehetne még csinálni vagy 10-et.
Írd a kérdésed oda ahova a legjobban illik és használd jól a kulcsszavakat oszt ennyi. Nem kell itt verni a hisztit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!