Miért lesznek egyre negatívabbak a gyakorikérdések válaszolói? Egyre bunkóbban válaszolnak a kérdésekre.
Sok önmegtartóztatás kell akkor amikor ugyanazt az ostoba kérdést teszik fel najában többször is. Ráadásul a kérdések 80-90%-át a gugliba beírva 1000000 találat van magyarul! És akkor a paraszt elárja, hogy én másoljam be neki a válaszba, mert lusta megnyitni a linket. Ok, bemásolom, leírom... aztán kiderül, hogy funkcionális analfabéta...
Aztán lepontoz és elküld az anyámba... hogy itt milyen bunkók vannak, mert itt még egy kérdést sem lehet feltenni, minek járok ide válaszolgatni ha annyira hülye vagyok, hogy egy ilyen egyszerű kérdést sem tudok megválaszolni stb.
Csoda, hogy a következő kérdésnél kicsit keményebben, cinikusabban fogalmaz az ember?
Vannak kategóriák ahol csak trollkérdések vannak, és a válaszolók is azok. Pl a családi kapcsolatok mindig is hulladék volt, de a gyerekvállalás az utóbbi 1 évben lesz egyre nagyobb szutyok. Hülyeségek, kitalációk a kérdések, de azokat már megszoktuk, mintha pasik írnák annyira nincsenek képben, de egyre több a pedó fantáziálgatás. Pl tegnap óta már van több olyan ocsmányság ami a gyerekek közötti szexről szól, az egyiknél 9 évesről, és tök egyértelmű hogy egy csomó pasi a válaszoló, akik bőszen egyetértenek a kérdezőkkel akik nyilvánvalóan beteg férfiak, nem aggódó anyukák, és boldogan eltémázgatnak arról hogy a 9 éves úgyis hamarosan átesik a "tűzkeresztségen" és a 13 éves hogy sz.pja le a barátját.
De a spermás se rossz, akinél "apa" már nagyon kivan, mondjuk az legalább nem pedó.
Na azért álljon meg a menet!
Mi az, hogy “nem tudtál teljesen normális stílusban”?
Mégis mi akadályozott meg benne, hogy kulturált hangnemben, érthetően, elfogadható helyesírással fogalmazva írd ki, lehetőleg legalább egyszer átolvasva, mielőtt elküldöd?
Ha ennyi alap tiszteletet luxus neked megadni azoknak, akiktől segítséget vársz, akkor egy tahó vagy, aki megérdemli a hasonló hangnemet. Mire fel vársz te tőlük udvariasságot, ha te sem bírod megadni nekik?
Na azért àlljon meg a menet!
Ha csak provokàlni jöttél ide, akkor felesleges volt elpazarolnod fél percet a válasz leírására.:) Kihagytam egy vesszőt. Na és?! Nem a világ legnagyobb hibájàt követtem el. Szerintem udvarias voltam, de ha te ebben is csak a rosszat keresed az téged minősít!:)
Na ide figyelj, ne neked álljon feljebb, ha egyszer te nem írsz valamit egyértelműen. Látod, erről van szó. Képtelenek vagytok egyértelműsíteni, aztán ti sértődtök még meg. Ezzel csakis te minősítetted, magadat. Igen, van, hogy egy vessző okozza a problémát. Mint például most is, de nem elismernéd, hogy “igen, így félreérthető volt, bocsi”, hanem még te pattogsz meg “naés”-ezel. Hát tudod, kinek.
Egyébként szerintem nem mindegy, hogy:
Egyesek jól érzik magukat, mások fszán.
VAGY:
Egyesek jól érzik magukat mások fszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!