A baloldali menüben, a "Figyelt kérdések"-nél mindig mutat egy 1-t?
Végignéztem mind a 227 figyelt kérdésemet, de egyikre sem vonatkozott (ezek szerint), mert még mindig ott az 1-es. Hogyan lehetne eltüntetni? Bosszant, mert mindig azt hiszem, hogy az egyik figyelt kérdésre érkezett válasz, de gyakorlatilag soha nem találom, hogy melyik az. (az összes többi mindig megvan, csak ez az egy soha).
Tanács?
Nem, mégsem értem. Mind a 227 oldalnyi, figyelésre bejelölt kérdésnél ki kellene törölni az értesítést, hogy megszűnjön ez a probléma? Ugyanis fogalmam sincs, hogy melyik kérdésnél "ragadt" be a számláló.
És, őszinte leszek, nem akarom kivenni az értesitésre jelölt kérdéseket. Nyilván azért jelöltem be, mert érdekel, ha valaki hozzászól. Akár évek múltán is.
Kis naivként arra gondoltam, hogy van valamilyen normális lehetőség egy szoftver-hiba kijavitására.
4
SIKERÜLT!!!
Nagyon szépen köszönöm!
(tudod, nőből vagyok, szőke vagyok...😂🤣😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!