Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van olyan, akinek az értékelés...

Van olyan, akinek az értékelése 100%-os?

Figyelt kérdés
Mármint ha valakit értékel, akkor 100%-kal számít bele
2021. jan. 23. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, én mindenkinek zöld pacsit adok.
2021. jan. 23. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Biztos
2021. jan. 23. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Adminok
2021. jan. 23. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem kizárt.

Nem tudom elképzelni azt a személyt aki az itteni kérdések valamelyikére is helyes választ ad. Nálam inkább a 75-85 dominál.

2021. jan. 23. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Van olyan aki 100% -os, ő valószínűleg új felhasználó, aki egy adott témakörben ír és mindenki egyet ért vele. A régi felületen úgy volt hogy kb 10 hozzászólás után mutatta a százalékot. Ha ezt a 10 hozzászólást úgy írtad, hogy senki nem kötött beléd, akkor máris megvolt a 100%. De teljesen mindegy milyen témákat nézegettél itt, előbb utóbb úgy is volt valaki aki lepontozott. Nekem is volt régebben itt fullos értékelésem, de ugye hamar elmegy, ha sokat kommentelsz.

Meg van az, mikor valaki látja a válaszod és abból a 2-5 mondatból nem érti a mondandód, csak ha szájbarágósan leírod, az olyan is simán lepontoz. Volt pl egy tudomány kategóriában lévő hozzászólásom, ott leírtam valamit röviden, volt kb 30%os hasznossága. Utána egy másik pontban kifejtettem bővebben hogy hogyan is értem és miért úgy van, akkor meg már 100%. Sokszor ennyin is elmehet a dolog.

Vagy vannak ilyen emberek is, akik erre izgulnak. Egyszer kaptam egy ilyen levelet itt, hogy "Ha-ha lepontoztalak a k.anyad", csak ott a k az ki is volt írva.

De igen, rövid távon néha tartható a 100% os értékelés ha nem futsz bele a fentebb írtakba.

2021. jan. 23. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg nincs.
2021. jan. 23. 18:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment midenkinek a zöldség!
2021. jan. 23. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
92%

Ha valaki másképpen értékel csak egyetlen választ is, mint a többség, akkor máris nem 100%-ban hasznosan értékeli a válaszokat, mert lejjebb megy az értékeléseinek a hasznossági százaléka.

Valószínűleg nem tartható sokáig az, hogy valaki minden választ ugyanolyan módon értekel, mint a többi felhasználó.

Elméletileg az ötös szinten lehetséges, hogy valakinek az értékelései 100%-ban számítsanak bele egy válasz hasznossági százalékába, de valószínűleg nincs olyan felhasználó, aki 100%-ban hasznosan értékeli a valaszokat.

2021. jan. 23. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!